Svatební oznámení jako žádost o výkupné, máte nápad?

Ahoj, ahoj... Potřebovala bych trošku poradit s textem svatebního oznámení. To, že jsme pár bojkotující tradice, přeslazené texty atd o nás všichni vědí, takže určitě nikoho z našich známých a příbuzných nepřekvapí, že budeme chtít něco absolutně netradičního. Přítel vymyslel, že by bylo vtipné udělat oznámení jako ve starých detektivkách pomocí vystříhaných písmenek z novin. Mě dnes napadlo, že s jeho nápadem jde krásně ruku v ruce cosi jako "žádost o výkupné". Chtěli bychom to pojmout nějak, abychom nevyděsili příbuzné, takže aby hned v úvodu bylo, že jsme byli "uneseni láskou" nebo něco takového. Dole by klidně mohla být naše fotka s novinami určitého data a žádost o výkupné by byla upřesněna datem, hodinou a místem (radnicí)... Jen si úplně nejsem jistá, jak by ten text měl znít... Nějaké vtipné nápady? =) Předem děkuji, A.
Odpovědět
Profilova fotka
Z. Žet a X.Ypsilonová byli uneseni! Uneseni láskou (sem třeba vložit i nějaký obr, srdíčko vystřižené z novin), proto se bez vyjímky 12.34.0000 ve 00 hodin dostavte s náležítým obnosem do budovy č.p. v městě U (aby se hosté ještě trošku potrápili ;-) ) Po zaplacení výkupného Vám manželé Žetovi budou navráceni. Podepsán Dr. Láska (doktor Láska)
Odpovědět
pěkné, děkuji =)
Odpovědět
Profilova fotka
@andrea91 no není to žádná sláva, jen takový nástřel, ale určitě něco vymyslíte ;-) mě se totiž dneska přemýšlet vůbec nechce, vždyť to myšlení táááák bolí :-D
Odpovědět
@andrea91 @anunek to je fakt dobrej nápad :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?