Svatební oznámení jako fotka, máte zkušenost?

Ahoj, ráda bych si vytvořila vlastní oznámení. Přemýšlela jsem o některé z našich fotek z cest, kam bych dopsala text a nechala jako foto vyvolat. Máte s tím někdo zkušenost? Budu ráda za inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
@ringle85 my teda oznámení teprve budeme dělat, ale prohlížela jsem si svatební fotky přítelových rodičů a měli tam i jejich svatební oznámení. Byla to klasická fotka nějaké kytice a na tom napsány jejich jména a datum a místo svatby :-) tenkrát to museli dělat složitě, na vyvolanou fotku kytice dát kousky papíru s textem, celý to vyfotit a nechat vyvolat v konečné podobě, ale moc se mi to líbilo. U našeho oznámení bych taky chtěla fotku využít, představu o podobě už jakž takž mám, jen to zrealizovat :-)
Odpovědět
My máme společnou fotku z cest, kde jsme oba s batohy na zádech. Sice tam nejsme vůbec dokonalí, naopak jsme upocení, ja střapatá, ale i přesto se mi líbí. Kdyby se přidal ještě nějaký trefný text, který se dá použít i jako dvojsmysl pro cestování, bylo by to fajn...jenže mi chybí kreativita :-|
Odpovědět
my máme s fotkou, taky je ze společných cest, ale máme ji rádi. Zkoušeli jsme více variant - text přímo na fotku, barevná fotka, černobílá. Uvažovali jsme i o tom, že si je necháme vyvolat, ale báli jsme se fotolabu, aby nevyšla nějaká barevná hrůza - třeba s nádechem zelené, růžové.. no, jak se prostě někdy podaří. A taky jsme nechtěli na zadní straně písmenka, texty, čísla z fotolabu... Tak jsme skončili u černobílé, tisknout si to budeme sami na inkoustovce /je taková "něžnější"/, nalepíme na karton a text s oznámením tiskneme zvlášť na pauzák a dáme ho "přes". A text jsme dali jen oznámení, žádné motto, veršíky - nám to tak stačí :) - o to víc si vyhraju s mašlí a blbostma okolo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ringle85 to mi přijde jako hezký nápad :-) chtělo by to mít nějakou konkrétnější představu o textu, třeba by se pak dala najít inspirace na netu. My budeme mít posvatební oznámení, na kterém chci použít fotku nočního Bouzova a do toho vložit menší obrázek našich svatebních figurek. K tomu ještě připsat datum. Fotku pak chci vložit do papírovýho oznámení s dalším textem.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme přímo výrobci svatebních oznámení a máme tedy technologie u kterých Vám zaručíme, že fotka i s textem bude vypadat dobře a navíc dovedeme udělat oznámení přímo na míru dle Vašich představ. Pokud by jste měli zájem, tak se můžete podívat na náš web tiskoznameni (mám ho v podpisu) a zde najdete spousty svatebních oznámení, takže pokud by Vás některé zaujalo, tak klidně ho můžeme potom upravit a vložit fotku třeba do něj a nebo udělat stejnou formou Vaše oznámení s fotkou.
Odpovědět
muzes mrknout ke mne do alba, delala jsem sama :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?