Svatební oznámení...Jak to funguje?

Ahoj holky, možná Vám příjdu úplně blbá, ale nevím, jak na svatební oznámení.:(Líbí se mi svatební oznámení, které jsem u nás v ČR ještě u nikoho neviděla. Nechci si ho vyrábět sama, protože Vím, že to u profíka bude vypadat o dost lépe, ale nevím, jak na to... Jak to probíhá, když máte nějaký vzor a nikde ho nemají? To musím oslovit nějakého grafika? Nebo zajdu do tiskárny a oni mi s tím pomůžou? Ten papír taky není standardní, takže si ho budu objednávat asi z nějakého zahraničního shopu(pokud tady nenajdu někde, něco), můžu si tam přinést svůj papír, protože oni ho nemají v nabídce? Můžete mi popsat nějaký postup od představy až po tisk? Doufám, že tato otázka pomůže i dalším.:)) Děkuji.
Odpovědět
já bych kontaktovala Edit´s Factory tady na beremku :-)
Odpovědět
Najdi si na Fleru uživatele Trumade, namaluje ti cokoliv co si řekneš. Já jsem objednávala 35ks, i s návrhem kresby - a to jsem měla dvoustranné, obálkami a jednou A4 s oznámením na památku to stálo 1250,- Tento týden je paní ale na dovolené, takže ti odpoví až příští týden.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud je to pro Vás ještě aktuální, ozvěte se a můžeme společně něco vymyslet, nebo případně vyrobit. Pokud budete potřebovat tip kde sehnat materiál, kdybyste chtěla vyrábět sama, tak Vám můžeme dát nějaký tip.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme český výrobce s dlouholetou tradicí a přesně tady takové oznámení do budoucna plánujeme. Přidávám nějaké ukázky a v případě zájmu nás můžete kontaktovat. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás, oznámení ve stylu Vašeho obrázku Vám můžeme v případě zájmu vyrobit. :-) Již teď máme v nabídce více oznámení z kraftového papíru. V přírodním stylu máme dokonce více papírů. Přikládám nějaké ukázky oznámení. Do konce roku se ještě na našem webu objeví novinky, kde budou i oznámení na kraftovém papíře s černým textem. ;-)
Odpovědět
Na fler existuje kategorie poptávka. Lze tam dát fotky tvé představy a ozve se ti řada šikovných výrobců s nabídkou,a to i cenovou. Osobně jsem takto vybrala a byla jsem moc spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?