Svatební oznámení eshop??

Profilova fotka
Holky prosim poradte eshop kde jsou opravdu pekne a za prijatelnou cenu svatebni oznameni? A kdy je tak vhodne oznameni zasilat?? Dekuji vam. :)
Odpovědět
kyoprint.cz určitě mrkni na tyhle stránky, mají strašně velký výběr a myslím, že i přijatelné ceny, můžeš si to sama navrhnout nebo ti s tím pomůžou oni a všechno jde přes internet nebo i u nich na pobočce. ;-) Jinak my budeme oznámení zasílat cca 2 mesíce před svatbou. Budeme mít hodně lidí z různých koutů republiky, tak aby si mohli naplánovat volno :)
Odpovědět
My měli ze stránek http://svatebni-oznameni.net. A rozdávali jsme je tak cca 2 měsíce před svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli oznámení z http://www.mottak.cz a byli jsme moc spokojení :) Vypadalo doopravdy dokonce lépe než na fotkách. A taky jsme je posílali cca 2 měsíce před svatbou.
Odpovědět
Ahojki my meli www.modernisvatebko.cz da se na zadost udelat i podekovani rodicum ve stylu oznaemeni za me super ;-) roznaseli sme to cca 3 mesice pred svatbou ;-)
Odpovědět
Nechali jsme si ručně vyrobit na fler.cz =) byly nádherné a nedaly se srovnat s žádnýma, které jsme si nechali ve formě vzorků naposílat z populárních webů.. A rozeslali jsme je 2,5 měsíce před svatbou =)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, realizujeme mimo jiné svatební tiskoviny na zakázku. Pokud se Vám bude naše práce líbit, neváhejte nám napsat nebo zavolat, abychom si specifikovali požadavky. Hezký den
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?