Svatební oznámení dle vlastního návrhu

Poptávám oznámení viz obrázek. Nevíte kdo by mi ho vyrobil na míru? Moc děkuji za jakýkoli info.
Odpovědět
Profilova fotka
zkuste na fler.cz tam jsem si tady domluvila na míru. :) ;)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě fler.cz u Trumade skvělá paní a udělá vážně všechno. Něco se mi třeba na návrhu nelíbilo a bezproblému to ihned změnila :)
Odpovědět
@barbora95 Trumade rozhodně nedoporučuji! My se s ní trápili 4 měsíce. Komunikace špatná a nakonec musela oznámení předělávat, protože byl tisk dost nekvalitní a loupal se. Byla jsem z ní strašně zklamaná :-( Za mě ne...a to, co zadavatelka poptává je stejně úplně jiný styl.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza Přesně, jsme zase u toho, že Truemade má všude skvělé recenze. Přitom se tu s ní letos trápilo ve fotoblogu tolik nevěst (bohužel tohle už nikdo nečte)! Nepamatuji si, že by měl některý dodavatel tolik výmluv na termín dodání atd. Ano, je skvělá, a pokud máte do svatby víc než 9 měsíců, tak proč ně. Pokud ale máte svatbu dřív, tak bych byla opatrná. Abyste nedopadly jako jiné nevěsty.
Odpovědět
@sierral Ano, ano... já ještě všechny recenze plánuji (hlavně asi u svatebního alba), ale rozhodně nedoporučuji dál. Přesně jak píšeš... skvělá je, ale těch výmluv! Mě to za to nestálo, raději bych zvolila daleko dražší variantu, ale profesionální a ne takovou, co se neustále vymlouvá na najaté brigádníky :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nechali jsme si přání na míru udělat od Goldpress.Skvela komunikace a výsledek perfektní.
Odpovědět
Souhlasím s pavzal. Nam ho dělal taky Goldpress a naprostá spokojenost.
Odpovědět
@pavzal Dobry den mohu se zeptat na ten goldpress jste poslali navrh vaseho oznameni nebo jste zadny nemeli a vybryli jste od nich... rada si echam poradit.. dekuji za odpoved.. :-)
Odpovědět
Psala jsem i do goldpress. Ty mi řekli, že můj návrh nemůžou kopírovat. To mi ostatně řekli skoro všichni. Ale na fleru jsem objevila paní, která je opravdu moc šikovná a udělala mi oznámení ještě hezčí, jak má představa.
Odpovědět
Profilova fotka
@jandlka Meli jsme hotovy obrázek-my na houpačce a dcerky po stranách a hrubou představu o konečné podobě oznamka.V Goldpressu nám ve všem ochotne vyšli vstříc, komunikace vyborna, rychlost zhotovení taky a výsledek úžasnej ;-)
Odpovědět
@pavzal vypada to moc hezky dekuju za info rozmyslim se jeste vyzistim jinde,..:-)dekuji moc.. :-)
Odpovědět
@pavzal jak dlouho jste to ladili a jak dlouho to tiskli?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@cejina Ladili jsme 3x-verze pisma ap.a potom jsem si osobně jela vybrat papíry. ..to bylo cca 10dni (vc.vikendu) a tisk byl za 2 dny i přes max.svatebni sezónu-resili jsme az v červenci.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já se chci taky podělit. Ještě před tím, než jsme začali plánovat svatbu, tak jsem "jen tak" zkusila, jestli jsi oznámení dokážu udělat i sama, aby bylo opravdu hezké a jestli by se mi nějaké s našimi jmény líbilo natolik, že bych řekla, že to budou ony. No, zjistila jsem, že nejsem poleno a dokážu jsi je udělat. No s výběrem jsem si to jen zhoršila. Udělala jsem si asi 20 různých typů a já se teď nedokážu rozhodnout :-D A přítel taky neví :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nově jsme rozšířili portfolio produktů agentury o návrh a výrobu netradičních svatebních tiskovin. Pokud budete mít zájem, můžete nám napsat na mail, uděláme Vám návrhy. Těšíme se na zprávu! Hezký den
Odpovědět
Já jednoznačně doporučuji Trumade - komunikace s ní byla velmi rychlá a bezproblémová. Oznámení jsme měli doma do 3 týdnů ode dne, kdy jsme ji poprvé oslovili (a to jsme mezitím domlouvali prvně ceny, pak celkový grafický návrh dle našeho přání, úpravy tohoto návrhu atd. atd.), nic nebyl problém a vždy odpovídala velmi rychle na zprávy. Opravdu mě mrzí některé recenze, které na ni tady čtu, tak jsem se rozhodla napsat naši velmi pozitivní zkušenost, aby se budoucí nevěsty nemusely bát ji oslovit. Samozřejmě, když objednáváte v hlavní svatební sezoně, je asi potřeba si nechat rozumnou časovou rezervu. Ale co je hlavní - její oznámení jsou opravdu nádherná!!!
Odpovědět
Ahoj, já se přidávám také se zkušeností s Trumade. Po přečtení zkušeností tady jsem se toho trochu obávala, ale nakonec jsme velmi spokojeni. Veškerá komunikace naprosto bezproblémová, rychlá, oznámení dorazilo v pořádku a je vážně krásné! Od prvního oslovení po dodání oznámení vše trvalo 14 dní a to byly zrovna vánoční svátky, takže já doporučuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@eva2990 Jsem nadsena z jeji prace, muzu se vas zeptat na celkovou kalkulaci? Kolik jste toho tiskli atd.?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@pavzal Dobrý den , prosím kde jste vzala tento motiv na oznámení . Děkuji Stulová
Odpovědět
Profilova fotka
Obrázek jsme viděli na netu, jen jsme ho lehce upravili a oznamko nechali udělat na zakázku😊
Odpovědět
Profilova fotka
Stále jste nás o to žádaly milé nevěsty, tak je to tady 🌞 1. vytvořte si návrh online na www.vyhodnytisk.cz/svatebni-oznameni/ (https://youtu.be/ggt43iMaBko) 2. napište nám na e-mail dodací údaje 3. po uhrazení 100 Kč vytiskneme a zašleme vzorek s Vaší vlastní grafikou na našich luxusních papírech - kvalita zaručena! Při objednávce pak dokonce získáte těch 100 Kč zpět jako slevu. Takže vzorek budete mít zcela ZDARMA!
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že když jukneš na web, tak najedeš nějakou firmu, co se těmahle věcma zabývá..:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, k mé milované vizážistice jsem se rozhodla přidat i grafiku svatebních oznámení. Zatím jich není moc, ale nalézt je můžete u mně na webu. Můžu Vám nabídnout levné oznámení přesně Vašich představ. Zákazníkovi zasílám grafické návrhy (často i s ilustracemi na míru), které si již v tiskárně nechá dotisknout sám. Budu ráda za Vaši zprávu. S pozdravem, Kaštylová
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?