Svatební oznámení dělané doma, v jakém programu?

Ahoj dělal si někdo oznámení doma a v jakém programu a trošku postup kdyby jste mi mohli napsat :-D Děkuji
Odpovědět
teta foto,fotostar atd
Odpovědět
Ahojky, my máme obrázek stáhlý z netu, vybarvený v malování, text k tomu ve wordu, vytištěno v tiskárně, podlepeno a dozdobeno námi a jsme maximálně spokojení. :-)
Odpovědět
Ahoj, já stáhla obrázek z netu, graficky upravila v Gimpu, napsala tam i text, pak vytiskla, podlepila barevným papírem, ostříhala okraje ozdobnýma nůžkama a všichni nám je chválí :-) A nám se taky moc líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě jedině photoshop. Vložíš obrázek,upravíš jak chceš, s textem můžeš libovolně hýbat. Já si stáhla ještě nové písmo. Měla jsem asi 8 nástřelů,z toho jsme vybrali 2 a až dorazí papíry každý z nich vytisknem,slepíme, a uvidíme,který se nám bude líbit víc.
Odpovědět
Přítel je grafik a zatím vše dělal ve photoshopu. Je to nehorázná výhoda, máme vše vlastní a nic nekopírujem :)
Odpovědět
Všem moc děkuji kouknu na to :-) a tisknete doma nebo si to necháte tisknout a podlepíte doma?
Odpovědět
Profilova fotka
my tisknutý text ve wordu a pak spousta stříhání (děláno ze 4 druhů a barev čtvrtek :-D ) a lepení 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem si udělala návrh sama ve wordu, stáhla jsem si hezké písmo a obrázek nám kreslil kamrád podle obrázku a udělal nám z toho rovnou obraz :-) Ten jsem nechala naskenovat. Nakonec jsem to nechala vytisknout na foto papír a teď stříhám řežu, lepím a dávám do kupy a oba jsme moc spokojení. Máme to podle sebe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám dělané sama přes dm drogerii a jejich program. Velký výběr motivů, klipartů atd. Návod napíšu, pokud by jste měla zájem.
Odpovědět
Profilova fotka
Pomocí Wordu a nových písem z netu (obrázek) jsme to udělali. Ozdobný nůžky udělaly okraje a obálka domácí výroba z jiných obálek. :-)
Odpovědět
@mallorca123 můžu poprosit o bližší info?
Odpovědět
Profilova fotka
zdravím vás. musíte si dm drogerii stránkách stáhnout jejich program do pc. Po otevření máte ožnost vytvořit si fotoknihu, vyvolat si fotky, kalendář atd. Ale je tam i možnost vytvořit si blahopřání, oznámení atd. Kliknete na to, vyberete si velikost, počet atd. Pak vložíte fotku nebo obrázek, text, pozadí. Pokd by jste si nevěděla rady, klidně vám ho vytvořím. Poslala bych třeba mms, aby jste ho viděla. Nevím jestli jde vytvořit jen 1 ks. Já si nechala na zkoušku vyjet 10 ks pro lidi, co půjdou až odpoledne. Pro svatebčany budu teprve dělat.
Odpovědět
Článek se načítá
@mallorca123 děkuji zkusím to :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?