Svatební oznámení apod. - prodejna v Brně?

Profilova fotka
Ahoj holky, můžete mi prosím poradit, kde v Brně je nějaká kamenná prodejna, kde bych se mohla osobně podívat a domluvit na objednávce? Chtěla bych vidět naživo co objednávám - potřebuji zejména: jmenovky (nebo čokojmenovky), vývazky, svatební oznámení a podobně. Zapoměla jsem ještě na něco, co by se hodilo? Díky moc... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj napadá mě jedině svatbadekor na Hybešce, tam mají čokoládky, vývazky (ale ty se mi tam teda moc nelíbily, přijdou mi drahé a obyč oproti těm co se prodávají tady na bazaru), a oznámení mají taky i na stránkách ale taky nic moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme přímo český výrobce svatebních oznámení a ostatních tiskovin a sídlíme přímo v Brně. Konkrétně máme prodejnu na Vančurově 11/zastávka Dělnický dům a nebo Gajdošova. Můžete mrknout i na náš web originalnioznameni.cz, kde najdete naše produkty. Jsme schopni Vám vyrobit oznámení i přímo na míru, také máme i web s levnějšími varianty a to levne-oznameni.cz. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máme kamenou prodejnu na ulici Kristenova 5, Brno Komín parkování přímo před prodejnou, nabízíme naši kolekci oznámení, čokojmenovek, jmenovek a plný obchůdek drobností na svatbu včetně půjčovny dekorací. Radi vás u nás uvítáme jsme každý pracovní den od 14,00 -17,00 a po dohodě i jin ý čas.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?