Svatba po deseti letech vztahu, co napsat na oznámení?

Holky poraďte jak napsat svatební oznámení,letos jsme spolu deset let a máme šestiletého syna,myslela jsem napsat to právě nějak tak aby z toho vyplynula ta doba deset let .... jako že si to pozvaní přečtou a řeknou si....no konečně ale že to trvalo.Vůbec nevím jak hezky to zformulovat :-( ,děkuju moc za případné nápady :) Pavča
Odpovědět
Aničku Tkaničku a Frantu Nesvatbu už nebavilo odpovídat na dotazy ,,kdy už" a tak oznamují, že 1.8.2014 do toho konečně praští. :) Něco v tomto smyslu? ;-)
Odpovědět
my jsme se brali po 13 letech:-) a na oznámení bylo: Všem těm, kteří ještě doufali i těm, kteří už doufat přestali, oznamujeme, že do toho konečně praštíme......
Odpovědět
já jsem viděla takový dva panďuláčky na houpačce a pod tím bylo napsáno: Tak jsem se konečně rozhoupali! ale s těma 10rokama jsem ti neporádím..
Odpovědět
Profilova fotka
My meli posvatebni oznameni s textem "Dlouho ocekavati se dalo, co 22.srpna 2013 se stalo. Po spolecnych detech a bydleni mame uz i stejne prijmeni." Svatba byla po 5 letech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A musí tam něco takového opravdu být? Myslím že je to zbytečně ohrané ;-)
Odpovědět
my se bereme po devíti letech a rozhodně v oznámení roky neřešíme. My tam máme toto: To co se šuškalo, nyní je pravda, na sklonku léta bude se konat naše svatba :-)
Odpovědět
my se budeme brát v den našeho 10.výročí :) oznámení rozdáme až PO a máme na něm - kdo si počká, ten se dočká, my jsme se už dočkali a své ano si řekli bla bla bla :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?