Špatný tisk oznámení

Holky, udělala jsem si vlastní oznámení z fotek, ve wordu, přidala text a barvu. Ale když to vytisknu na papír (200g/m2), tak je to kostičkované :-( ;-( .. nevíte, jak se to dá upravit? Napadlo mě, jestli nevíte třeba o někom, kdo by mi to dal do nějakého "profesionálnějšího" programu a já si to sama vytiskla? Jsem už zoufalá, nevím, co s tím :-( .. Díky..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky jsem dělala vlastní oznámení a tisk je v pohodě, mám to teda na vzorovaném papíře, takže tím by se asi i případné kostičky zakryly :) A nemáš špatné rozlišení fotky? Já to dělala v programu na úpravu fotografií + úpravy v malování.
Odpovědět
@anath já právě nevím, co dělám špatně. Fotky jsem zmenšovala, aby se mi to tam vlezlo, že by to bylo tím? Nakonec jsem to taky ještě upravovala v malování. Jak upravím to rozlišení, nevíš? Prostě potřebuju pár fotek dát na zelenej obdélníkovej podklad (vlevo) a vpravo do toho zelenýho psát. Nevím, jak jinak než word, nebo excel.. :-|
Odpovědět
A v cem to ukladas? Jestli to neni format .bmp.. ten byva kostickovanej, kdyz je spatny rozliseni.. a Malovani na to asi neni nejlepsi program no :(.. zkus to ulozit ve formatu .png, .jpg nebo .jpeg, pripadne do .pdfka.. ale nevim no.. napada me spis zkontaktovat nejakou tiskarskou firmu, aby ti poradili a pripadne vam to vytiskli.. pokud to neni firma, ktera dela svatebni oznameni, ale normalni tiskarska firma, tak ti vetsinou nechteji vic nez 6Kc za kus..
Odpovědět
Profilova fotka
@rami86 Já dělám všechno v programu Corel paint shop pro X, je to program přímo na úpravu fotografíí, v malování jsem jen vycentrovala text, neměla jsem ho přesně na středu a přes to malování se mi to dělá líp :) Rozlišení fotek jsem nezmenšovala, takže kostičky můžou být tím. Formát mám .jpg. Napíšu IP.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?