Skupina/ událost na Facebooku místo pozvánek

Ahoj, nemá někdo zkušenost, že by místo pozvánek vytvořil na FB skupinu nebo událost, vlastně něco jako svatební web? Dost se mi ten nápad zamlouvá a potřebovala inspiraci a slyšt zkušenosti od někoho, kdo už to dělal.... Díky
Odpovědět
Profilova fotka
A tvoje babičky a dědové mají fb?za mě ne.
Odpovědět
Za mně určitě ano pro kamarády, přátelé..na sdílení fotek, informaci, harmonogram dne atd.
Odpovědět
Přijde mi to takové divné a na svatbu se to moc nehodí. A každý nemá Facebook. Já třeba taky ne a ani ho nechci. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo si rovnou vytvoř swatební web zdarma na Webnode, protože opravdu ne každý má FB. Je to jednoduché a vypadá to moc hezky, obzvláště pokud text doplníš nějakými fotkami z předsvatebního focení... My jsme tam pak po svatbě umístili všechny fotky a odkazy na videa. Lidi to ocenili.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme rozdali oznameni vsem zvanym na hostinu, nejblizsim nezvanym pratelum, po vesnici sousedum a znamym rodicu. Ti co byli zvani nam potvrdili ucast mailem, na ktery jsme jim poslali odkaz na nas web i s heslem do uzamcene casti "Hostina ". S tim, ze babickam jsme cely nas web vytiskli, cetli si to porad dokola, jak byly nadsene :) Pak jsme udelali i na fb udalost, kde jsme napsali, ze budeme radi, kdyz nas prijdou podporit na obrad a rozeslali jsme to lidem z vesnice, kamosum ze skol, ktere treba casto nevidame a takovym spise znamym nez pratelum. Myslim si, ze to neni spatne, ale nedelala bych to misto pozvanek.
Odpovědět
Profilova fotka
už sme tak pozvaní boli a bolo to ok, bolo tak viac informácii ako by sa zmestilo do prianička. Omnoho častejšie je ale papierove prianie + fb. My by sme nemohli mať, babičky nemajú fb a ono je to aj pekná spomienka a viacerí si chceli nechať to papierové. Je možnosť mať oboje, mladým a kamarátom fb a starším generáciám, tradičným dať prianie (bude ich menej, ušetrí sa).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?