ŠIKULKY PROSÍM O POMOC

Líbí se mi moc textu a nevím vůbec jak to tam uspořádat, nebo jaký úryvek vymazat a čím to vylepšit :-( Všem děkuji za jakoukoliv radu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, text bych zarovnávala buď na střed nebo do bloku. V případě básničky asi zarovnání na střed a dolní část může být klidně do bloku. Pod 1. část básničky (ale i mamince chceme dát stejné příjmení) doporučuji nějaký obrázek :o) Chce to totiž nějaký výrazný prvek. Mezera mez básničkou a údaji dole je ok :o). Taky doporučuji nepoužívat tučný font (bude se špatně číst starším lidem) a místo černé dát třeba 80% šedou, dnes se v grafice černé písmo používá minimálně. Jednak vyjde dráž a druhak není úplně jednoduché s ním pracovat, aby vypadalo dobře. Snad jsem trochu pomohla :o).
Odpovědět
@huwik musím souhlasit. Nejspíš bych vybrala jiný font, více klasický, ke kterému by pasovala ta kurzíva.
Odpovědět
Profilova fotka
poslední verš bych tam už nedávala, je to řečeno v předposledním, pak už bych dala jen kdy a kde
Odpovědět
Děkuji moc za rady. A je to prosím reálné tam napasovat i obrázek? Když jsem si nařezala velikost papírů 13x13 (neboli 26x13 cm- chci otevírací do boku. Nebo musím vymyslet jinou velikost oznámení ?
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě by to šlo. Když by se to udělalo třeba takhle: (poslední 2 řádky z básničky jsem smazala, protože se opakuje, ale i tak by se to vešlo)
Odpovědět
@huwik - hezké ;-)
Odpovědět
úžasné :-) Děkuji vám mockrát, jste moc hodnááááá . děkujíííí
Odpovědět
musím říct, že jste šikovná. Fakt bomba a já se trápím s tím jak to zarovnat. Vy jste mi tak ulehčila práci. děkuji vám mockrát. Jste vážně zlatááá. To jsem nečekala. I příteli se líbí. Děkujeme moc !!
Odpovědět
Profilova fotka
@denca17 pokud budete chtít, můžu Vám tam doplnit jména a pokusit se odstranit vodoznak. :o) nic to není.
Odpovědět
Kde jste prosím vzala ten obrázek? To už si udělám sama, nechci vás zatěžovat. Děkujeme vám ale mockrát.
Odpovědět
mě se líbí tento obrázek, ale je asi moc velký na to :-(
Odpovědět
Hezky upravené :-) Jen detail - pokud to má být jakože básnička, tak bych první řádek ještě rozdělila na dva, aby seděly verše :-) A možná rytmicky bych to ještě maličko vylepšila... Už mi bude jeden rok, je na čase další krok. Ačkoliv se tím vůbec nic nezmění, chceme dát mamince stejné příjmení.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mě se tohle tak strašně moc nelíbí. Proč ty rýmy? I ty figurky vypadají dost lacině o písmu nemluvě. Pro rodiče snad něco decentního, čistého, luxusního? Ale to je jen můj názor 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?