Save the Date v tistene podobe?

Ahoj holky, ackoli mame svatbu az v zari 2019, budouci tchyne na me tlaci s tim, ze bychom meli oznamit oficinalne, ze se budem brat, kdy a kde (Save the Date), aby si pribuzenstvo od pritele mohli vse vcas usporadat a naplanovat. Ja puvodne planovala, ze to necham udelat v barvach a stylu svatby a poslu postou, podle ni ale staci treba skupina na WhattsApp nebo pripadne dat vedet mailem. Co vy na to? Nebo udelat nejakou provizorni tistenou podobu? (finalni barvy a styl/logo atd. zatim nemame a podle me to jeste nejakou dobu nebude, protoze to fakt nehori...). Diky za nazory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, určitě bych to nedělala přes facebook nebo e-mail, ale poslala bych nějaké hezké kartičky, kde by bylo jen třeba "Oznámení termínu svatby", že se budete brát, a kdy, víc bych nechala na později :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my rozdali Save the Date karticky cca 7mesicu pred svatbou. Ve vysledku jejich styl byl jiny nez styl svatby a svatebniho oznameni, ale nikomu to nevadilo :-) Nechtela jsem to prave resit SMS ci skupinami na WhatsApp.
Odpovědět
Profilova fotka
Někdo to řeší třeba hezkou grafikou v mailu. My jsme to napsali na dřevěné kartičky, podlepili magnetem a neřešíme, že to neladí se zbytkem (to Save the Date ani nemá, jelikož se řeší právě takto dlouho dopředu). Výsledek můžeš vidět u mě v albu. Předáváme to postupně, podle toho, s kým se zrovna potkáme. Dříve by mě tohle ani nenapadlo řešit, jen jsem si říkala, že lidem, které tam chci a případně vím, že mívají program dlouho dopředu, prostě jen řeknu termín, ale tohle se mi zalíbilo, tak jsme to prostě "museli mít" 😀
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Mohu pomoci. Jakou preferujete barvu?
Odpovědět
Profilova fotka
Mně osobně přijde naprosto zbytečný tisknout další kartičky. Přikláním se k eko verzi s elektronickým oznámením 😊 Udělala bych nějakou pěknou fotku s datem a místem a rozeslala emailem.
Odpovědět
Dekuji, ale tohle je uz dva mesice vyresene.
Odpovědět
Profilova fotka
@gabide86 Tak se omlouvám, nepoznala jsem, že je to vyřešené.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?