Ruční výroba svatebního oznámení

Ahoj, našla jsem si předlohu, jak bych chtěla, aby vypadalo naše svatební oznámení. Vzhledem k tomu, že si ho chci vyrobit sama a vůbec nevím, jak na to, obracím se na vás, zkušenější ;-) Dokázal by mi někdo říct, kde by se dal sehnat takový papír, aby vypadal (částečně) jako krajka? Nebo jakým způsobem by toto bylo proveditelné? Možná jsem si na ruční výrobu vybrala špatně, ale nechci tuto představu hned zahodit, protože se mi to zdá těžké :) Budu opravdu ráda za každou radu :) Děkuji!!
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim Vas, jedna z moznosti je laserovy vysek: http://proficut.cz/laserove-gravirova... V pripade zajmu ci dotazu mne nevahejte kontaktovat.
Odpovědět
Myslím, že tohle se doma nevyrobí :) taky se mi to líbilo, ale zavrhla jsem to, nakonec jsem ani nevyřezávala jednoduché srdíčko, jak jsem měla v plánu, nakonec i jen s tím lepením vrstev bylo práce dost :-) ale koukněte na Aliexpress, tenhle typ přáníček se tam dá sehnat..
Odpovědět
Ahoj, naše známá měla podobné přání a také si ho dělala sama, akorát teda papír nebyl jakoby krajkový. Byla to pěkná dřina a strávila nad tím spoustu času, chce to začít hodně brzy. Ovšem kde sehnat takový papír opravdu netuším.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ja si tiskla oznamka sama. Kupila sem na Ali matros. Vyslo mna to asi do 1000 korun ani ne :)
Odpovědět
Úplně jsem se do toho oznámení zamilovala, tak jsem si říkala, jestli by se nedala sehnat nějaká raznice nebo tak něco.. Každopádně moc děkuji za tip, Aliexpres zkusím ;) Právě zas abych něco vyřezávala ručně, na to bohužel nemám čas.. Takže zkusím Ali a nebo budu muset vymyslet něco jednoduššího :D
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych to zkoukla na ali nebo se zeptat v nějakém papíráku...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@martinasimvan ahoj, prosím tě v jakém editoru sis ho navrhla i s těma květama? Moc děkuji je krásné
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj delala sem to ve Wordu ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?