Prosím o radu-vtipný text na svatební oznámení

Ahoj holky,už dlouho sedím a lámu si hlavu nad textem na svatební oznámení,tak si jdu pro radu k vám..S partnerem nechceme nic přeslazeného nebo ohraného.Jsme srandisté a napadlo mě dát do oznámení: Nevěsta .... ženich..... si dovolují oznámit svou výhru s čísly 12,9,20,14 (12.9.2014) která budou tažena ve Viničním altánu v 11 hodin. nedává to zatím asi moc smysl a mě prostě nemůže za boha napadnout,jak to správně formulovat aby to nevyznělo jako nesmysl.A ještě bych tam ráda dodala,že se můžou na dva výherní šťastlivce přijít podívat s vyplněným tiketem sportky. :-D Děkuji všem moc za ochotu a pomoc! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě jen napadlo jak tam jsou ty čísla - tak by na oznámení mohly bejt jako žlutý balonky ve sportce a na tom čísla datumu a dodatkový číslo by mohl bejt čas obřadu.....
Odpovědět
To je skvělí nápad!Děkuji :-) !
Odpovědět
na kartičku s pozvánkou ke svatebnímu stolu napiš třeba "Část výhry bude přerozdělena mezi diváky formou obědového menu a rautu" nebo něco takového (záleží jak to plánujete udělat)
Odpovědět
A co takhle: Nevěsta a ženich Vám oznamují svou životní výhru! Tažená čísla: 12. 9. 20 14 11:00 Přijďte nám pogratulovat do Viničního altánu. (ta čísla bych dala jako ty žlutý balonky, jak píše fisina, a mezi těmi balonky bych nechala tečky tak, aby bylo poznat, že jde o datum a čas, aby to všem došlo)
Odpovědět
Holky máte samé super nápady!Děkuji moc za pomoc!Ještě přemýšlím kde by nám takové svatební oznámení udělali..Měli jsme vybrané tohle http://stloukalovi.cz/svat-ozn/r709
Odpovědět
mrkni na svatbajinak.cz tam mají spoustu vtipných oznamek.. my budeme mít vzor O40 :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?