Prosím o radu, hledám levná, ale pěkná svatební oznámení, potřebuji cca 70ks.Děkuji:-)!

Levná svatební oznámení krémová/bílá s prvkem do barvy lila, ve které bude celá svatba. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud by se vám líbil některý ze vzorů z naší nabídky na webu, barevné ladění můžeme upravit do jakéhokoli odstínu, tak aby Vám oznámení seděla barevně k připravované svatbě. Ivan Stloukal
Odpovědět
Nevim, co je pro tebe drahe, ale pokud chces origo grafiku vcetne tisku, tak mam dobrou zkusenost s fedia.cz :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, zkuste mrknout do naší nabídky na webu, barvy i detaily běžně upravujeme dle přání :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla od Pamas - mrkni do alba, jedno teď mají cca za 30 kč. Teď mají v nabídce smetanoví, ale my měli loni bílé.. Barva tisku je fialová termografie - je vystouplá na papíře. Svatbu jsme měli také do fialova a vypadalo to moc dobře.
Odpovědět
Nebo si je vytvoř sama třeba tady..Můžeš si stáhnout i program,v tom se ti bude pracovat snadněji..s vlastním desingem ti vyjde na 5 kč i s obálkou .S použitím jejich desingu o něco málo dráž..Jde sice jakoby o přání,ale jde samozřejmě pozměnit jako oznámení https://www.fotolab.cz/pohledy-a-pran...
Odpovědět
Vytvoř si oznámení sama. Budeš mít jistotu, že barvy budou takové, jak si vybereš a desing takový, jaký si vvymyslíš :-)
Odpovědět
Vytvořila jsem je sama - sobě i sestře - použij buď Happyfoto nebo Fotolab, tam mají ještě více designů a vyjde tě jedno na 7 nebo 8 Kč. K tomu jsme tam dělali i kartičky s pozváním ke stolu a taky se dají udělat jmenovky.....Naprosto super a do 10 dnů.
Odpovědět
Dobrý den, nabízíme tisk svatebních oznámení od 13 Kč za kus. V případě zájmu Vám do 24 hodin vypracujeme personalizovaný grafický návrh ZDARMA. Na našem webu naleznete více než 200 návrhů, každý návrh možné upravit dle požadavků klienta. Připojuji několik oznámení pro inspiraci ;-)
Odpovědět
Doporučuji www.goldpress.cz . Mají moderní pěkné oznámení. :-) . Byla jsem maximálně spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, prakticky všechna naše katalogová oznámení je možné vytvořit ve Vámi požadované barevné kombinaci. Mnoho našich zákazníků volí při fialové barvě svatby bílé oznámení s fialovým textem, které působí decentně a velmi elegantně. Ceny máme od 12Kč/kus u katalogových oznámení, u hotových oznámení, které byste si u nás nechali vytisknout ceny začínají na 9Kč/kus. Vyrábíme i oznámení na přání podle Vaší představy. Je možné nás navštívit na Praze 5 a prohlédnout si katalogy. Přikládám nějaké ukázky:
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?