Přikládáte harmonogram dne již ke svatebnímu oznámení?

Zdravím nevěsty! Zajímalo by mě, zda přikládáte harmonogram svatebního dne s přesnými časy již ke svatebnímu oznámení. Budu psát totiž tzv. průvodní dopis s instrukcemi pro svatebčany a tam už nějak rámcově nastíním hlavní časové body, ale nevím, zda ve finále bude krájení dortu v 16,00 nebo v 16,30. Jak jste toto řešili? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
myslim, ze neni treba. Do pruvodniho dopisu bych dala casy dulezite, kde a kde kdo sraz, kdy obrad atd. Ale podrobny harmonogram staci dat na svatebni stul.😊
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme dávali do pozvánek i harmonogram, ať každý orientačně ví, co bude kdy dít :) každý určitě počítá s tím, že se nedokáže vše dodržet přesně na minuty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja ho budu davat na nas web. Vzhledem k prazdninovemu terminu a nekterym hostum, kteri budou potrebovat ubytko, chci zacit davat oznameni tento mesic, ale presny harmonogram jeste nemam. Takze prikladam karticku vice info na www... a tam budu hazet vsechno info, cimz aji usetrim za tisk a papiry. Ovsem nedelam si iluze o tom, ze si to kazdy precte, takze dulezite informace asi rozeslu mesic pred svatbou na mail
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych řekl, že v okamžiku pozvání na svatbu nikoho moc nezajímá v kolik se bude krájet dort, kdy bude raut, kdy budou večer prskavky... vlastně co se tak před svatbami bavím s lidmi, dost se tohle řeší až později, na těch nejvíc pohodových svatbách se to možná ani neřeší vůbec. Důležitý je včas naplánovat důležitý věci a zbytek už se pak snadno vyvine :) Naopak je dobrý když svatebčané věcí v kolik bude obřad a v kolik mají kam přijet, to jsou rozhodně užitečný informace a než jim to pak dávat vědět nějak dodatečně, tak je lepší mít to už i přímo u oznámení ať to mají pohromadě :)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši zákazníci ve většině případech přidávají ke svatebnímu oznámení :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?