Pozvání na hostinu

Je tu někdo, co pořádal nebo bude pořádat svatbu bez oběda, že mají v plánu jen raut? Co jste napsali na kartičku k oznámení jako pozvání na hostinu. Nějak mi nezní " Srdečně Vás zveme ke svatebnímu rautu" . Děkuji
Odpovědět
@luckanavratilova na toto tema je tu spousta diskuzi. A co: Srdecne Vas zveme ke svatebnimu stolu? :-)
Odpovědět
@luckanavratilova My karticky nemeli,koho jsme na svatbe chteli,tomu jsme to rekli osobne. I kdyz ted mi je lito ze jsme si prece jen karticky nenechali udelat. Ja bych zvolila text:"Srdecne vas zveme ke svatebnimu stolu."
Odpovědět
@luckanavratilova klidně tam napiš "ke svatebnímu stolu", sice švédský, ale je to stůl.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
my planujeme len "grill party" a myslim ze tam napiseme srdecne vas pozyvame na svadobnu grill party
Odpovědět
Dobrá. Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme.. Srdečně Vás zveme na oslavu našeho ,,ANO" :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luckanavratilova kamarádka měla na oběd jen rodinu a večer kamarády, těm udělala "vstupenky" na večerní party.. to se mi moc líbilo :-)
Odpovědět
@88renca88 Planuju taky jen oznameni tem co zvu na celou saradu od obradu po raut. Ti co nedostanou pozvanku a jen se o svatbe dovedi mihou prijit na cumendu a pak se predpoklada, ze slusne odejdou. Proc jsi litovala, zes nemela karticky ' ke stolu '? Treba mi neco unika... jako zes chtela dat oznameni i ostatnim jen tak?
Odpovědět
@ambera Svatební oznámení jsme dávali spoustě lidem,ne jen těm které jsme zvali. A ty kartičky pro pozvané by byly lepší než jen ústní pozvání.
Odpovědět
@luckanavratilova Ahoj, kdo u nas dostal oznameni, byl pozvan na cely den (teda spise dva dny) nemei jsme karticky, misto obeda raut a vsichni pochopili. :-) Teda, kdyz jsem predavala oznameni, aby nehledali karticky, tak jsem sdelila, ze jsou zvani na ty dva dny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?