Poraďte motto na svatební oznámení pro dlouholetý vztah

poraďte prosím motto na svatební oznámení pro dlouholetý vztah, známe se prakticti od mládí, a rádi bysme tomu text přizpůsobili, akorát mě nic nenapadá :-|
Odpovědět
Já jsem si vymyslela toto, ale nakonec ho nepoužijeme: Kamarády už jsme byli, partnery jsme roky, manželství jsme nezkusili, zkusíme ho taky :-)
Odpovědět
my se sice dlouhoneznáme, ale maše motto je krásné (dle mě)> myslím, že to sedí i na dlouholetý vztah Láska nás svedla, láska nás pojí v lásce a věrnosti zůstaneme svoji. Hodně štěstí při vybírání - já věděla že je tento pravý hned po přečtění - až ho najdeš ty budeš to také vědět :-)
Odpovědět
My máme: Já osud svůj dnes do rukou Tvých svěřuji. Líbilo se nám nejvíc.
Odpovědět
My nakonec asi budeme mít od Romaina Rollanda: "Jsi to, co jsi, a tak tě i miluji." Češtináře prosím, aby mi řekli, jestli se tam píše čárka před "tak", nejsem si tady jistá...
Odpovědět
@kaaacaaatkooo Ano, je to napsané správně :-) Nemusí tam být ta první - správně je obojí, ale já bych tam tu čárku radši napsala.
Odpovědět
@lstuchlova Já právě taky, před "a tak" se čárka píše, jen jsem si říkala, jestli mi to nezmění význam věty, jestli patří i sem. A protože na správné češtině dost bazíruju, tak jsem to hlavně u nás chtěla mít dobře :-) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?