Pomozte vybrat oznámení

Ahoj holky, udělala jsem několik návrhů oznámení a přemýšlím, které nechat vytisknout. Já si dokážu představit všechny, žádnou velkou preferenci nemám... Svatba bude na podzim, seznámili jsme se na zimní výpravě. Díky
Odpovědět
@bloesty Za mě to třetí :-).
Odpovědět
první :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych taky volila třetí, ještě bych si s tím ale chvilku pohrála. Kdybys chtěla nějak pomoct nebo poradit, napiš. Photoshop mám každý den v pohotovosti :)
Odpovědět
Třetí
Odpovědět
@lucianka114 Jo, ona ta fotka je hrozne nekvalitni (prepalena obloha a my jsme byli skoro cerny, navic hodne spatny rozliseni), to je hlavni duvod, proc s touhle variantou vaham. Pokud bys mela napad, co s tim jeste udelat, byla bych moc rada (bud za radu nebo ti muzu tu fotku klidne poslat), ja pracuju v Zoneru.
Odpovědět
Profilova fotka
@bloesty klidně mi pošli obě ty fotky do zprávy i s textem, zkusím na to večer mrknout.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se nejvíc líbí to první ☺
Odpovědět
první či třetí :) - třetí spíš po upravě, vypadáte tam šťastní :)
Odpovědět
Profilova fotka
třetí :-)
Odpovědět
První.
Odpovědět
Urcite bych byla pro treti :-) Ty prvni dve nejsou spatne, ale na te fotce je rusivy strom, ktery je kompozicne spatne. Z te treti fotky vyzaruje stesti, je to moc hezka fotka :-)
Odpovědět
Určitě bych byla pro fotku s Vámi, je to takové osobnější. Zaujaly mě první i třetí, víc se mi líbí to třetí.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, mi se třeba oznámení s fotkou vůbec nelíbí. Nepřipadá mi to ničím vyjímečné a slavnostní. I když je to něco typického pro vás (fotky jsou fajn a my taky chodíme po horách a takových fotek máme taky plno), připadá mi to takové obyčejné...Co nějaké hezké malované oznamko s motivem nebo textem kde bude příroda a hory nebo nějaké takové motto?
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se bohužel nelíbí ani jedno, nejsem moc velký fanoušek domácích oznámení (natož s fotkou). Působí to trochu amatérsky. Pokud vás vystihují hory a turistika, tak bych si dovedla představit třeba decentní oznámení s malůvkou hor, stromů atd... :)
Odpovědět
já nevím, ale mě tohle fakt nebavilo řešit, možná proto jsme měli svatbu jen ve čtyřech, díky bohu za to.. Jako oznámení na oslavu jsem posílal MMS jednu fotku ze svatby s vtipným textem a nikdo si nestěžoval. Neuznávám kult dokonalých svateb, oznámení a lazení ubrsousků se spodním prádlem apod. Mě osobně se líbí první i druhé, je buřt, že jsou fotky nekvalitní. Máte se rádi a je to hezký a osobní.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já se budu vdávat příští rok v červnu. Povoláním jsem grafička a jelikož mě baví jak moje práce, tak přípravy na svatbu, spojila bych užitečné s příjemným. Pokud byste měly zájem o tvorbu svatebního oznámení, napište, ráda pomůžu. Lucka
Odpovědět
Profilova fotka
Promiň, ale mně se nelíbí ani jedno. Ty fotky nejsou nic moc bohužel. A všeobecně oznámení s fotkama mi přijdou divná. Je to samozřejmě otázka vkusu, ale vaše zpracování nevypadá moc profesionálně. Pokud máte rádi hory, nechcete spíš něco podobného, jako přikládám?
Odpovědět
Mně se oznámení s fotkou líbí, také ho máme :-) Je to takové osobní a kamarádi nám to chválili, že je to originál, na rozdíl od designové malůvky. Každý máme jiný vkus, ale respektovala bych hlavně, že zakladatelka se neptá, JESTLI oznámení s fotkou ;-) Jinak za mě tu kde jsou vidět obličeje, je tam vidět, jak pěkný je to pár.
Odpovědět
Pokud chces nutne oznameni s fotkou, tak asi tu prvni. Treti by bylo fajn (vypadate tam stastne), ale ta fotka je strasne nekvalitni, to nespravi ani photoshop. My udelali s fotkou neco jako "save the date" (a rozeslali vetsine emailem, krom prarodicu, kteri dostali tistenou verzi). Na oznamenich se mi fotka nelibi, neprijde mi to dost "slavnostni", zvlast pokud to neni profi fotka, ale takovahle "z domaciho alba". Libi se mi napad, co tu dala @emendem s horama.
Odpovědět
Diky vsem za rady, nakonec zvitezilo jeste uplne jine, ale taky s nasi fotkou. Mate pravdu v tom, ze to neni moc slavnostni, ale zase je to nase ;-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?