Pauzovací papír na svatební oznámení. Jsou různé gramáže?

Profilova fotka
Určitě nejsem jediná, která chce na své oznámení nacpat potištěný pauzovací papír :) Mě ale můj první pokus zklamal :/ ten pauzák, vzhledem k tomu, že se musí zvednout, aby se dal přečíst text pod ním, se mi po pár otevření začal kroutit :) zvedají se mu rohy a nevypadá to hezky... Nevíte, jsou taky různé gramáže toho pauzovacího papíru?? asi mám nějakej hodně tenkej... A kde by se kdyžtak ten s vyšší gramáží dal sehnat? Díky za radu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. A pouzila jsi obycejny nebo ten ozdpbny potisteny pauzak??jinak gramaze pauzaku existuje ruzne, kde si sehnala ten co jsi pouzila ted??
Odpovědět
Profilova fotka
Máme oznámení natištěné přímo na pauzáku. gramáž nejvyšší, co jsme sehnali, 280 g.
Odpovědět
Profilova fotka
cutie_01 Nechali jste si to oznámení dělat? Já sháním ten pauzovací papír (ne ten obyčejný) a nikde ho nemůžu sehna..nemáte nějakou radu??
Odpovědět
Profilova fotka
@dadzenka Oznámení jsme si navrhli sami a do tiskárny dodali tisková data plus ten pauzák. Ten byl koupen ve Světě papíru v Praze.
Odpovědět
Profilova fotka
@dadzenka bud ho koupis v rolich v papirnictvi, nebo je v listove verzi v bloku (A2, A3, apod) - jako kdyz kupujes ctvrtky v bloku. ;-) V roli je levnejsi nez listy v bloku, ale na to co ho budete pouzivat, tak bych koupila jen tu listovou verzi v bloku. Mrkni na www tecka apropo tecka cz a dalsi jine firmy na internetu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
cutie_01 ale kupovali jste ten obycejny bez nejakeho bzoru a ten pak dali do tiskarny ze??
Odpovědět
Profilova fotka
princezna_kp ano v papirnictvich ho maji ale ne ten hezky se zdobenim nebo vzorem, i na internetu je vsude pouze ten obycejny nepotisteny, nezdobeny
Odpovědět
Profilova fotka
@novynka zkus se porozhlidnout po pergamenu. Je pevny. Mivaji ho ve vytvarnych potrebach.
Odpovědět
Profilova fotka
koukám, že mě nakonec tahle diskuze úplně minula :/ ten můj původní pauzovací papír jsem koupila v obyčejném papírnictví a měl gramáž pouhých 75g, pak jsem sice sehnala silnější, ale ten už by se musel koupit v bloku minimálně se 100 stránkama, když jich ale potřebuju jen 25? :/ no a teď jsem naštěstí narazila na copystudio, kde pauzovací papír mají (jakože všude ho taky neměli), je s gramáží 100g, což si myslím, že by mělo být to co chci, a zítra čekám, že mi zásilka dorazí, tak snad už to bude ok ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@novynka drzim palce at je to ten pravy pauzak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@novynka ahoj, my si na pauzák nechali natisknout svatební menu,ale uvázala jsem ho do pevného obalu na menu, můžeš kouknout do mého alba, mám tam ty menu vyfocená. taky se mi sám o sobě kroutil,ale pokud ho nějakým způsobem upevníš na něco pevnějšího, tak drží tvar a vypadá to hezky. my máme ten docela tenký ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?