Papíry versus oznámení home made

Ahoj netušíte jak bych mohla vytvořit toto oznámení? Prodávají se takovéto duo papíry (nahoře vytlačený ornament a dole čistý papír)? A jak upevnit stuhu k papíru a sponu? Děkuji všem zkušeným dámám :)
Odpovědět
Profilova fotka
@spathyphilia a proč se nezeptáš přímo mě jakožto autorky????! :-D NE, neprodávají nikde duo papíry, toto oznámení je vyrobené ze 4 druhů papíru, pečlivě naměřené, nastříhané a poslepované :-p Na čokoládový čtverec je nalepen šampaň obdelník s embosovaným ornamantem (horní část), hned pod to je nalepen vanilla obdelník s tištěným textem - též neobyčejná čtvrtka, přes spoj čtvrtek je nalepená stuha natěsno (samolepícíma 3D čtverečkama), na to je tavnou pistolí přilepena ušitá mašle a na tu je tavkou opět přidělaná kytička. z rubu je to celé podlepeno šampaň čtvrtkou, aby nebyly vidět konce stuhy. Čtvrtky jsem k sobě lepila Kanagonem, jiná lepidla dělala neplechu! Vyzkoušela jsem 4 druhy! Zdá se to celkem složité což?? :-) První jsem "patlala" asi hodinu, pak už to jelo :-) Hodně štěstí...
Odpovědět
Protože mám net na mobilu a omezená data. Ztratila jsem tvůj příspěvek a nenechalo mě to hledat ho :D Tak jsem to zkusila aspoň takhle, sice vložení mého příspěvku trvalo cca 10min ale aspoň něco :D Děkuji moc za informace, přesně to jsem potřebovala :) Ještě jen se zeptám, ten vytlačovaný papír zakoupím normáně v papírnictví? Všechny druhy papíru? U nás prodávaj jen školní potřeby a takové specialní okrasné papíry tam nemaj. Nebo je to ve specializovaných obchodech?
Odpovědět
Profilova fotka
@lendulos krásná práce, musím moc pochválit ... mě čeká podobné lepení, jen ještě pořád čekám na tisk, ať je vůbec co lepit :-)
Odpovědět
@spathyphilia Nebo si můžeš koupit papír a sama si do něj ornamenty vytlačit - postup jak to udělat bez strojku tady nějaká nevěsta psala.. Popř. na to existují i strojky (např. Big shot) a jen to podlepíš jiným.. Nebo na fléru je paní (asi jich je víc, já objednávala jen od "výtvarné zážitky" a ta Ti ty vytlačované papíry udělá - a dá se s ní domluvit, tak by Ti třeba udělala ůl na půl.. Podle mě by sis tímhle ušetřila dost času a možná i peněz, ono kupovat 4 druhy speciálních papírů asi taky nebude úplně levné..
Odpovědět
Profilova fotka
vše jsem objednávala na netu, něco na www.svatba-eshop.cz a něco na www.davona.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@smileforme na jeden papír tohle mé nešlo, nejsou to stejné odstíny, spodní polovina je tmavší... ráda jsem si s tím pohrála....
Odpovědět
Profilova fotka
@dordulka děkuji :-) Tiskla jsem sama, jinak bych taky čekala dobu... :-p
Odpovědět
@lendulos Já to v žádném případě nekritizuju, je to krásné! Já jsem si taky s naším oznámením ráda vyhrála. Tvoje oznámení je krásné, originální a jen Vaše a kdyby se jiná nevěsta nechala inspirovat a ne to přesně okopírovala, aby by to Vaše, bylo jen Vaše ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lendulos no není za co, fakt krásná čistá práce ... jako od profesionála, ale předpokládám, že konečné náklady byly mnohem nižší :-) ... a co to je za gramáž? 250g/m2? Já mám papíry doma a poptávám tiskárny, které by byly ochotny vytisknout na velké plachty (64x90cm) a to jsem netušila, že to bude takový problém, a když to problém není, tak se vůbec nestydí si za to říct nekřesťanské peníze :-( chjo ... tak možná to také tak dopadne, že si to prostě komplet uděláme sami ... tak hlavně to stihnout vše včas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@smileforme já to nebrala jako kritiku ;-) Děkuji a jak říkáš, je naše, já jsem ale dost "prdlá", takže bych si klidně vyhrála i s cizím... :-)
Odpovědět
@lendulos jj to já taky, taky nabízím kolegyním v práci, co chystají svatbu, že jim pomůžu.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dordulka gramáž byla tuším 220g/m2, bála jsem se, že to na to nenatisknu doma, protože ta čtvrtka je "mřížkovaná", ale dopadlo to nadočekávání!!! :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lendulos :-) opravdu se povedlo :-)
Odpovědět
Prosimtě a na kolik tě v přepočtu vyšla výroba 1ks tohoto oznámení?
Odpovědět
Profilova fotka
už jsem to psala výše, cca. 12 Kč, ale je to hrubý odhad.... našla jsem podobné na netu od profíka za 80,-/ks, což je doooost rozdíl 8-)
Odpovědět
Prosimtě a kde se dá sehnat ta brož? Já jí nemůžu sehnat :(
Odpovědět
Profilova fotka
Seženu někde už takto poskládané stuhy nebo si to musím nějak udělat sama?
Odpovědět
Profilova fotka
@spathyphilia brožky mají na www.svatba-eshop.cz ;-) @monnahh stužky jsem skládala a sešívala sama, neměla jsem s tím problém, tudíž jsem nepátrala, jestli se to dá někde koupit...
Odpovědět
Děkuji mnohokrát, jsi moc hodná :)
Odpovědět
Bohužel na svatba-eshop to nemají, teď jsem koukala :(
Odpovědět
Koukala jsem špatně, mají je tam :D
Odpovědět
@lendulos mohla by se prosím zeptat jaký typ písma jste použila a zde je běžně přístupný ve Wordu? jsem počítačový antitalent.. Mockrát Vám děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?