Oznamujeme po svatbě :)

Ahoj holky, Jak by jste řešili naši situaci Vy? :-) Svatbu máme ''malinkou'' jen o 4 lidech (neptejte se proč, je to komplikované takhle jsme se prostě rozhodli ;) ) Svatbu máme ve všední den ve Čtvrtek 14.7.2016 oznamovat bychom chtěli hned v pátek 15.7. Ale vzhledem k tomu že večer v pátek odjíždíme na dovolenou nebudeme mít tu možnost oznámení dát všem osobně (budou v práci), zdá se Vám hloupé dát oznámení do schránky (pokud je nezastihneme doma). Chtěla bych mít připravený nějaký ''dopis'' ve stylu: Nezastihli jsme vás doma proto oznámení vkládáme do schránky nebo něco stylem určitě jsi v práci ale chtěli bychom ti něco oznámit (text bych musela vlastně ještě vymyslet) :D Chtěli bychom jet na dovolenou s tím pocitem že už to ''všichni ví'' . Co myslíte? Nebo Vás napadá nějaká lepší varianta? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Možná bych to nechala po dovolený:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych to taky "dala vědět" až po dovolené a předala osobně. Do schránky by mi tohle přišlo neosobní.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzinka6 Souhlas, pokud nechcete celou dobu zvedat překvapené telefonáty :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@poinsettia přesně:-D nechala bych je v nevědomí a po návratu je všechny sezvete jakože třeba grilovačka nebo posezení a oni budou vědět, že ste byli na dovče a že jim jakože chcete něco říct....a oni si budou 100% myslet, že jste buď těhotný nebo se budete brát a vy jim řeknete, že ste se už vzali :-DDDD
Odpovědět
Profilova fotka
Oznámení o již proběhlém sňatku je běžná věc, myslím, že stačí, pokud ho jen vhodíte do schránky, jak navrhuješ. Pokud nechceš dělat nějakou party, tak nic nedělej. Akorát bych navrhovala ho dát vytisknout, ať to má nějakou štábní kulturu, ne jen ručně psaný vzkaz. Ten můžeš přiložit jako vysvětlení, když někoho nezastihnete ;-)
Odpovědět
i kdyby jste daly do schránek, tak spousta lidí vám bude chtít pogratulovat apod. s tím je třeba počítat... já bych to taky nechala asi až po... nebo připsat něco ve stylu případné gratulace si nechte až po našich líbánkách tj. XY
Odpovědět
bojím se že bychom si celou dovolenou říkali co na to řeknou oni a co oni. . . raději bych do toho dopisu pro ty co bychom nezastihly třeba něco že jsme na dovolené a na veškeré otázky budeme k dispozici až od . . . (nebo něco obdobného). Myslím že by měli čas se z toho ''vzpamatovat'' ale kdoví jestli to tedy nenecháme až po dovolené ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelatou za tu srandu to stojí:-) a je to na vás jenom, oni by to měli respektovat:-)
Odpovědět
Uvidíme jak to celé dopadne 8-)
Odpovědět
co myslíte? :) Vzhledem k tomu, že jsme Vás nezastihli doma. Dovolujeme si Vám do schránky vhodit informaci, která vás jistě zaskočí. Přejde Vám hlavou plno myšlenek, plno otázek, na které Vám rádi odpovíme po naší první společné dovolené (Datum). Děkujeme za pochopení (příjmení) Je to zatím je hrubý nápad co by se mi tak líbilo.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tohle bude text připíchnutý k oznámení? Zdá se mi to dobrý @michaelatou
Odpovědět
Jojo :-) na zadní straně obálky pak bude: můžete o tom vést polemiky můžete s tím nesouhlasit ale to je asi tak všechno co můžete dělat. Snažím se to trošku celý promyslet a vyrobit sama:)
Odpovědět
Článek se načítá
A co třeba z dovolené rozeslat pohledy a podepsat se pod ně Novomanželé XY? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelatou ahoj, pochopila som to tak ze necakate pozitivne reakcie :) ale aj tak mi pride tento styl zbytocne prilis negativny, rypavy. Znie to tak detinsky, ako ze to robite niekomu naschval. To co pise @svatbajanaahonza sa mi pozdava ovela viac :)
Odpovědět
@michaelatou No, z vlastní zkušenosti, pokud jste spolu dlouho, asi je to překvapí, ale nikdo z toho neomdlí, tak bych neočekávala bůhvíjak bouřlivé reakce. My posílali poštou oznámení, o svatbě skoro nikdo nevěděl, ale šok z toho neměl nikdo, jen jedna rodinná větev zavolala a pogratulovala. Jako kdyby mi bylo 18 nebo se vdala po měsíční známosti, tak asi jo, ale ve 30 po několikaletém vztahu to nikoho neskolí. Ale nevím, jak to máte vy. Každopádně nápad s pohledem z dovolené je pěkný- jen se asi vrátíte dřív, než přijde 😉
Odpovědět
@michaelatou To mi taky přijde zbytečně moc agresivní, asi bych do toho nevnášela hned negativní emoce. Vždyť - to oznámení si třeba budete i vy s manželem chtít schovat na památku, nebo i vaši příbuzní a kamarádi, tak proč to kazit narážkami typu "smiřte se s tim a držte pusu"... Zkusila bych to s lehkostí, nenásilně, třeba takto: Vrabci si to štěbetají na střeše, i Vy už to víte, že nás od 1. 1. 2016 manžely Novákovými nazývat smíte. :-) nebo: Nebylo to nečekané, už se dlouho známe, a od 1. 1. 2016 společné příjmení máme. (anebo: a od 1. 1. 2016 snubní prstýnky máme) nebo jednoduše: Už to není tajemství, uzavřeli jsme manželství. :-D :-D :-D Třeba mě by tohle připadalo veselejší a vtipnější. Účel to splní a nikoho to nenaštve.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych pockala az po dovoleny ;-) ale jak znam nasi rodinu(mamu) tak by to stejne hned vsichni nedeli, zalezi zda nekdo ze svedku je drbna nebo dokaze mlcet :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My se taky takhle brali. Koho jsme zastihli osobně, toho jsme zastihli, zbytek to dostal poštou nebo do schránek, protože bydlí daleko. My k tomu nepřipisovali nic... Sem tam to rozvířilo negativní emoce, někdo poslal poštou gratulaci a někdo nám to schválil. My se brali kvůli dost špatným vztahům v rodině (dnes jsou už více než dobré, řekla bych), část lidí s tím počítala a část lidí si to vzala dost osobně. S tím vším jsme počítali, dlouho jsme se tak rozhodovali. Takže bych nerýpala do vosího hnízda ještě nějakou průpovídkou o smiřování se s tím. Koneckonců je to fakt jen vaše věc.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelatou Tak tohle bych určitě neříkala, že s tím nic neudělaj... Nechala bych to po svatební cestě, ať si v klidu odpočinete a můžete to pustit z hlavy, pak bych jim to řekla nějakou nenásilnou formou jako je psáno výše :)
Odpovědět
@michaelatou:vsem bych to poslala postou a to 14,aby 15 uz vsichni vedeli,ze jste svoji. Ja jsem ted dostala oznameni,den pred svatbou,ale tam nehrozilo,ze se nekdo prijde podivat,preci jen Mauritius je daleko ;-)
Odpovědět
@michaelatou co se textu tyce,tak bud vase jmena a k tomu sipka uz jen s jednim jmenem anebo jednoduche vzali jsme se. Podle datumu vsichni poznaji,kdy probehl den D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?