Oznámení z Dm drogerie

Nechaly jste si některá dělat oznámení z Dm drogerie? Uvažuji,že by jsme si to nechali vytisknout tam a potom dali na nějaký perleťový papír. Ale netuším jak to bude dohromady vypadat.
Odpovědět
já z DM nemám, ale šla jsem na to podobně. V grafickém studiu mi to vytiskli na takový fotopapír a já si to pak jen podlepím oboustranně lepicí pásou na barevné čtvrtky. cena za jeden výtisk byla 3,- a celkový dojem bude určo dobrý :-)
Odpovědět
@zuzka0011 Já to asi zkusím,nechce se mi dávat takové peníze za kousek papíru.
Odpovědět
ony se dají sehnat i za 10,- kus, ale nic se nám nelíbilo, tak jsme si udělali vlastní návrh a ten pak jen nechali vytisknout. takže to bude originální a naše výroba, což mě na tom snad těší nejvíc. sice už jsem nad tím strávila pár hodin (co kam dát, jaká barevná kombinace, velikost,......) ale mám na to čas, tak mi to neva. přeju hodně zdaru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzko, mohla by ses prosím pochlubit výsledkem? zvažuji totiž úplně stejný postup a ráda bych pro inspiraci viděla, jak to v reálu vypadá. Uvítám i každou radu na co je dobré se připravit a popř. v jakém programu jste dělali návrh. Děkuji předem :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?