Oznámení-svatba jen s rodinou

Měli jste někdo na svatebním oznámení poznámku, že obřad proběhl (nebo proběhne) jen s nejužší rodinou? Chtěla bych nějakou krátkou a výstižnou větičku, ale nějak mi to spíš pořád připomíná poznámku na parte :-D (budeme posílat až po svatbě) Nebo myslíte, že je lepší nic nevysvětlovat? Díky :-)
Odpovědět
Já bych to tam spíš nepsala... Když budete oznamovat až dodatečně, tak bych dala jen "byli oddáni" a nevysvětlovala s kým - to kdyžtak až ústně na dotazy. :-)
Odpovědět
Já píšu akorát: "jméno nevěsty" & "jméno ženicha Vám s radostí oznamují, že dne 18. června 2016 nastoupili svoji společnou cestu životem na lobkowiczkém zámku v Roudnici nad Labem Prdnu k tomu fotku ze svatby a hotovo :-)
Odpovědět
Též bych to řešila oznámením psaném v minulém čase - byli oddáni, vzali se, od XX se podepisují společným přijímením, jsou již svoji, z VB a ZT se stali manželé,... asi se ani nemusí psát jméno nevěsty a ženicha a třeba klidně i Novomanželé Opičkovi oznamují, že den HJ byl jejich den svatební. Možností je spousta :-)
Odpovědět
No já nevím, přece jen bych chtěla, aby by bylo všem jasné, že to nejsou jen oni, koho jsme nepozvali, ale že tam nebyl skoro nikdo. Ale možná, že je to jasné, když se oznámení posílá až po...?
Odpovědět
@verap33 Můžeš se podívat i do mého alba :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@desiree_b To oznámení je super, asi si ,,půjčíme" text :)
Odpovědět
@hahzhk klidně :) Případně ještě můžete použít tento: ... oznamujeme všem svým blízkým, přátelům a známým, že dne ... jsme podepsali smlouvu o neútočení, vzájemné všestranné pomoci a nekonečné lásce. Manželé XY
Odpovědět
Profilova fotka
@desiree_b díky, ono jde o to že my měli v plánu ,,klasickou" svatbu s rodinou v červnu 2017 o tom rodina i přátelé ví. Nakonec jsme se rozhodli pro svatbu ve 4 a chtěli bychom to stihnout ještě letos, jen všem ostatním chceme říct jen to že jsme se rozhodli pro malou svatbu, ale ne kdy :) proto se mi líbí to s tím překvapením :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?