Oznámení Stloukalovi . Které si zvolit?

Zdravím všechny a ráda bych znala vaše názory a zkušenosti ohledně oznámení od Stloukalových. Konkrétně mám na mysli dvě, která jsou na jejich stránkách pod označením R 335 a R 349, v mém fotoalbu je to pak třetí (předposlední) a poslední. Přítelovi se líbí jedno a mě zase druhé a nějak se nemůžeme rozhodnout. Také v barvě tisku, která je na těchto vzorových oznámeních, trošku tápeme, je to ve zlaté barvě nebo v černé? A pokud jste si některá dávala toto oznámení (nebo další dvě podobná, která mám rovněž ve svém fotoalbu), jakou barvu tisku jste použily. Předem všem moc díky za názory a zkušenosti.
Odpovědět
1
2
Ahoj, tak Stloukalovi musím jen vychválit, za prvé moc příjemní, protože sem nebyla moc velkým přítelem objednávání po internetu, tak sem s nima mluvila telefonicky, nakonec jsme ho objednali přes internetovou objednávku. Vybrali jsme klasickou zlatou barvu. Oznámení nám přišlo do dvou týdnů poštou na dobírku, ke všemu byly obálky. Byli jsme moc spokojení. Můžu jen doporučit!
Odpovědět
Díky moc, já už na ně slyšela chválu, jsme rozhodnuti tam jedno nebo druhé objednat, ale právě si nevíme rady s tou barvou. Můžu se zeptat na které jejich oznámení jste si tu zlatou barvu dávali?
Odpovědět
Máme oznámení R 345, chtěli sme něco jednoduchého a opravdu je moc krásné skládací a když se k sobě složí ty dvě kytičky, pak jde vidět Váš citát a vaše jména. Myslím si, že zlatou barvou nic nezkazíš.
Odpovědět
Já jsem taky pro zlatou barvu, ale přítel má obavy, aby to nebylo příliš zlaté. Chtěl by to R 335 a tam už je trošku zlaté v obrázku. Navíc on si myslí, že na vzorku na netu je tisk černě, já zase zlatě. Viděli jsme to i naživo, ale já si to nepamatuji, on tvrdí, že to bylo černě. Mě však černá přijde moc tvrdá. Tak nevím.
Odpovědět
Ahoj, my máme taky od Stloukalů. Máme R311 s tou hnědo červenou barvou. Je fakt krásný, nechali jsme si k němu objednat i pozvání ke stolu a vypadá taky moc pěkně...
Odpovědět
Tak jsem se koukla na stránky Stloukalových, abych okoukla ta vaše oznámeníčka a zároveň jsem si znovu prošla jejich stránky. Zjistila jsem, že tisk černou barvou ani nenabízejí, nejtmavší je ta hnědá matná. A navíc mají u jednotlivých oznámení doporučeno jaká barva je k nim pro tisk vhodná, ale tím se nemusíme řídit. U R 349 doporučují, zlatou, hnědou matnou, stříbrnou. U R 335 doporučují jenom zlatou. Tak jsem zvědavá, co na to bude říkat přítel.
Odpovědět
Myslím, že na ty doporučení bys měla dát(jaká barva písma), oni ví co tam píšou. Dobře radí. Dívala sem se na ta tvá oznámení a ta zlatá by se tam hodila, když už je částečně v obrázku.
Odpovědět
Právě, mě by se zlatá na to líbila, ale přítel má strach, že to bude nevýrazné a moc přeslazené. Ještě řešíme dilema, které z těch dvou vybrat. Přítel by ustoupil, ale není tím nadšen. Ach jo, to jsou starosti. A to jsme teprve na začátku.
Odpovědět
Kdybych se měla vybrat tak z těch dvou co píšeš, tak bych byla pro R349. A kdy máte svatbu?
Odpovědět
Moje volba je také R 349, bohužel přítelova volba je R 335. Přes víkend bychom se měli nějak domluvit. Svatbu máme 14.7.2007, to je sice ještě čas, ale oznámko už chceme objednat, abychom toho pak neměli tolik najednou.
Odpovědět
Profilova fotka
Deucatko, zvolila bych raději tu dvojku, je moc hezká a navíc mi už je máme doma a vypadají moc hezky. Mám je v albumu
Odpovědět
Ahoj my máme R 320 chtěli jsme jen jednoduché a doporučený potisk je zlatou, stříbrnou, nebo hnědou matnou barvou a my máme modrou a podle mého to vypadá pěkně. http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
3patně jsem si přečetla tvoje příspěvky a myslela jsem že vybíráš ze všech. Tak z těch dvou bych si vybrala to předposlední
Odpovědět
ambret: nevadí, původně byly favoriti tyto čtyři, ale teď už se to zúžilo na ta dvě. Předposlední je R 335 (přidala jsem tam ta čísla), a to se právě líbí příteli. hasik: moc pěkné, ta modrá se podle mě k tomu stříbrno bílému oznámení moc krásně hodí.
Odpovědět
ahojda taky máme oznámko od nich a udělali ho moc hezky. Mám složitější cizí prijmení tak jsem se docela bála aby to nezkomolili ale naspali to správně a bylo asi za 12 dní hotový
Odpovědět
Holky a poslali vám náhled předtím než to šlo do tisku? A když jste případně chtěli opravu, bylo to bez problémů?
Odpovědět
Jasně že jo, přijde ti to na mejl a ty jim to buď potvrdíš nebo jim popřípadě opravíš chybu. Vyšli všemu vstříc.
Odpovědět
To je moc fajn. Ještě by mě zajímalo, jestli platí ceny, co mají na netu? A kolik Vás stála navíc ta dobírka? A ještě mají nějaké minimální množství k odběru. My chceme jen 30ks oznámení a 10ks pozvánek.
Odpovědět
Ceny platí co maj na netu, myslím si, že je maj docela levné, my sme objednávali 50 oznámení a 25 pozvánek ke stolu a se vším všudy nás to vyšlo na 1360Kč. Jinak k tomu poštovnýmu to maj na stránkách toto: Vytištěná oznámení Vám zašleme na DOBÍRKU přes Českou poštu. Cena poštovného je 116,60,- nebo u Obchodního balíku 141,60,- Kč. Balné ani expediční náklady neúčtujeme. Důrazně doporučujeme volbu - OBCHODNÍM BALÍKEM. Pokud Vám pošta druhý den balík nedoručí, můžeme ihned zjistit, kde balík je, případně proč jej nepředali. Pokud zvolíte OBYČEJNÝ BALÍK, zásilku můžeme hledat až 14 dnů po odeslání!!! My jsme si vybrali ten obchodní balík bylo to jen o 30Kč víc, ale spolehlivější.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, taky jsme objednávali u Stloukalů, už je po korektuře, tak čekáme až dorazí. Mám sloužitější příjmení a po různých zkušenostech vím, že ho lidi často kazí, a tady taky...takže jsem ho jen opravila a už je v tisku. :-) Jinak minimální množství je jen u oznámek, pozvánek můžeš mít kolik chceš (klidně pod 20) ;-) A taky není problém kombinovat oznámka a pozvánky z různých typů. Ceny na netu platí, připočítává se jen tisk a poštovné.
Odpovědět
Nivn: Díky za info, kdepak to tam na stránkách mají? Já se asi špatně dívala. Radusaondra: Kolik mají to minimální množství oznámek nebo kde to případně najdu? Za tisk se přece neplatí, to už je v ceně, platí se jen za ten štoček 178 kč, jestli jsem to správně pochopila?
Odpovědět
to o tom balíku maj v obchodních podmínkách
Odpovědět
Profilova fotka
no jasně za štoček - mají to nazvaný jako příprava pro tisk. ;-) Minimální počet oznámek je 20 Ks a mají to v objednávce.
Odpovědět
Nivn: Díky, už jsem to tam našla. Radusaondra: díky, tak to se vejdeme, když jich chceme 30 ks.
Odpovědět
Profilova fotka
deucatko: my jsme objednávali taky jen třicet oznámení a patnáct pozvánek ke stolu a deset prázdných pozvánek, tam napíšeme kamarádům, ať přijdou na večerní párty. Objednali jsme je v pátek večer, c v sobotu nám přišel návrh a ve čtvrtek už jsme je měli doma. Jsme moc spokojení. Platili jsme devět stovek.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Přidávám velkou chválu...vše na jedničku..krásné oznámení..nzká cena a neuvěřitelná rychlost.. x-) x-) x-)
Odpovědět
Taky se přidávám s pochvalou... :-) Rychlé jednání a výborná cena, ušetřili jsme polovinu peněz proti "tiskárnám" v Praze.....Píšu v uvozovkách, protože jsme zjistili, že většina oznámení se tiskne na Moravě a v Praze si k tomu jenom připočítají 100%.. :-) Takže doporučuji obhlídnout si v Praze naživo materiál a pak objednat přes net. :-D
Odpovědět
aida08 : tady v Praze se snad s těmi cenami zbláznili.. :-o
Odpovědět
Taky se přidávám s velkou chválou. Objednali jsme si od nich oznámení, a byli jsme 100% spokojeni jak s jejich komunikací, rychlostí dodání i se samotným výsledkem. Takže já doporučuji. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám doporučení a pochvalu! Perfektní přístup, domluva, cena, kvalita a jednání. Byli jsme nad míru spokojení ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?