Oznameni o tom Ze Uz Jsme Se VZALI

Profilova fotka
Holky...potrebuju RADU...chceme maly obrad...jen my 2 a svedci plus nase miminko...Ale k veci...Nebudem posilat SVATEBNI OZNAMENI ze se budeme brat...ale ze jsme se UZ vzali...Takze budeme jakoby zvat jen na Oslavu tyden nebo 14 dni po obradu... Mate nejake NAVRHY co tam napsat?...Jinak Oslava bude do stylu Hawaii...takze koktejly...vyzdoba...bude se grilovat maso a delat kyta...Chteli by jsme i aby si hoste vzaly i letni plazove obleceni...saty a kosile. Dary nechceme jen penizky...protoze vse si hradime uuuplne samy...Je blbe tam napsat jako ze " Vstuple je dobrovolne" :-D ...nechcem na ferovku napsat prineste si prachy. ... DEKUJI ZA TYPY A NAVRHY...budu delat rucne sama.
Odpovědět
1
2
@spajkie Nechci tě zklamat,ale myslíš že lidi budou dávat svatební dary když nebyli na svatbě?
Odpovědět
Profilova fotka
Ale ta grilovacka a drinky se delaji pro ne...ne pro nas....Myslite ze je to hodne blbe?
Odpovědět
Profilova fotka
My prave chteli promitat fotky ze svatby na hostine plus tanec nevesty a zenicha a novomanzelu s rodici a tak.
Odpovědět
Profilova fotka
@spajkie Pokud to bereš tak, že drinky a grilovačka jsou pro ně a "za to" mají přinést dary, tak v tom případě je "Dobrovolné vstupné" naprosto vystihující...
Odpovědět
Profilova fotka
chtela jsem to nejak zakomponovat do v tipne basne na to oznameni...a jeste neco treba jako vezmeme vas do raje...tim ze to bude ve stylu hawaii....jako bude to naprosto klasicka hostina jako kdyby mela byt po obradu, ...proto si myslim ze by zase nemelo hrat roli ze jsou na svatbe,....svatba bude v pronajatem lomu a bude tam pronajaty dozor a tak, takze tam ani nechcem nikoho tahat aby se neco nestalo.
Odpovědět
A nechcete to spojit? Ať se přijdou podívat všichni na obřad a pak může začít rovnou grilovačka.. Pojmete to prostě jako netradiční svatbu, normálně pozvete lidi (předem budou vědět, jak to bude pojatý) a hosti pak přinesou svatební dary/peníze a máš vyřešeno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@myrei ...no obrad je pres 100km od naseho bydliste, takze pro ostatni kolem 200km a v lomu ktery je pronajaty jen pro maly obrad, ( oddavajici my 2 svedci nase miminko a fotografka) ...Lom velka amerika, ...boji se aby se neco nestalo takze tam bude dozorce lomu, ....vice lidi by asi neuhlídal :/
Odpovědět
@spajkie Tak jim napiš do pozvánky na grilování, že obřad bude tam a tam, ale na grilování budete ukazovat fotky, tak že se tam nemusí jezdit koukat jenom ze slušnosti (nějak inteligentně to formuluješ ;-) ) nebo se vemte jenom ve čtyřech a pak na grilování udělejte takový druhý obřad s fiktivním oddávajícím, aby měli lidi pocit jako že jsou na svatbě - samozřejmě byste jim řekli, že skutečný obřad už proběhl :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to taky neni spatny napad, ...no tak to jeste promyslim, super....a udelat to nejak vtipne...treba jako oddavajjiciho oblect do podprsenky z kokosu a sukne :-D ...hihi ...tak ted jeste vymyslet nejakou vtipnou basnicku na oznameni ve styli hawaii a bude....DEKUJI za rady ;-)
Odpovědět
Ze zkušenosti s kamarádky oslavou svatby, která proběhla mimo ČR a pak se konala jen oslava si také myslím, že se hosté s dary nepohrnou, tak aby jsi třeba nebyla zklamaná. My jsme na oslavu šli s tím, že dárek byl symbolický, protože žádná svatba s námi neproběhla, tak se ani neočekával žádný finanční dar...
Odpovědět
Já bych to z pohledu hostů viděla asi takto: vzali jste se, svatba malá, svatební hostina asi jen se svědky a beze mě. Super zvete mě na dodatečné "promítání" svatby s dodatečnou oslavou. Oblíkla bych si trapnou hawai sukénku a vyrazila bych na party, nikoli na svatební oslavu. Vhodila bych vám do prasátka jako dobrovolné vstupné padesátikorunu ;-) .
Odpovědět
@spajkie Popíšu svou zkušenost: svatbu jsme měli malou, rodiče, sourozenci a pár přátel, v Praze a d hostinou a tancem až do rána. Týden poté jsme pořádali v rodném městě garden party pro širší rodinu- strýce, tety, bratrance a sestřenice, prarodiče, rodiče pochopitelně též. Oznámení jsme jim posílali poštou cca tři měsíce dopředu, na jedné straně bylo pouze "J. a P. oddáni 5.9.2015" a na druhé straně "srdečně Vás zveme na zahradní slavnost, která se bude konat 12.9. v rodném domě nevěsty" nebo tak nějak. Samozřejmě to vyvolalo pár vysvětlovacích telefonátů, už kvůli tomu, že jsme o svatbě předtím navzdory dotazům nemluvili a tudíž oznámení ve schránce vyvolalo menší poprask, a vysvětlovali jsme, že to bude normální regulérní oslava svatby, jen s oblečením netřeba přehánět. Pronajali jsme party stan, najali caretingovou firmu, udělali výzdobu. Všichni přišli vyšňoření jako na svatbu a darů, finančních zvláště, jsme dostali kvanta. Záleží asi na lidech. Naši příbuzní jsou úžasní, přestože by samozřejmě radši asi byli i u obřadu, chápali naše důvody. Jen věcná poznámka, pokud budeš posílat oznámení až po svatbě, těžko si to hosté stihnou do týdne zařídit. Přistupuj k tomu jako k odložené hostině, ne kokosový párty, a dej to hostům najevo.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tak si spravte symbolicky obrad, poveddzte si sluby atd.... oddat vas moze nikto znamy kto vie dobre recnit.... aj my sme to tak mali.. svadba na urade len s rodicmi... a potom neskor sme mali este raz komplet svadbu akurat to uz nebolo naostro.. ale vsetkych sme upozornili ze sa beriem e na urade ale je to lenformalita a ze chceme iny obrad a bude aj party a td, vsetci nam dary doniesli na tu druhu svadbu, napriek tomu ze sme prizvukovali ze nic nechceme.... GL!
Odpovědět
Profilova fotka
@smea presne tak to budeme mit my, akorat my to nikomu nerekneme, ze to bude den dopredu oficialne jen my sami se svedky :-) a druhy den fakt veselka ;-)
Odpovědět
@mr_falko Hele proč pořádáte jeden den obřad se svědky,a druhý den svatbu na oko? Chápu když se chce dělat svatba v nejuzším kruhu kvůli financím,ale tohle moc nechápu. Jako nedovedu si představit brát se dva dny. Skutečná svatba s tím napětím je jen jedna,a to druhé už je jen šaškárna,divadýlko...
Odpovědět
@verunkajsemja Taky se mi to zdá praštěný,tak buď chci svatbu jen se svědky,a nebo chci svatbu i s lidma... ale dělat takovouhle komedii...
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkajsemja a presne o to jde, svatba je natolik intimni vec, ze si ji chceme uzit jen my dva spolu a neresit u toho 50 dalsich lidi a mit nervy, zda to vswechno klapne nebo ne....takze krasnej nas obrad se svedky jeden den a divadylko den druhy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no nekdo ji chce jen se svedky, nekdo chce normalni a my proste chceme svatby DVE :-D :-D :-D
Odpovědět
@mr_falko Tak když chcete mít svatbu intimní,proč teda ještě chcete dělat lidem šašky? Jako já nevím co od svatby očekáváš,ale věř mi-ten obřad ani pomalu nestihneš zaznamenat a bude po všem. Navíc u obřadu vůbec okolní lidi nevnímáš,já vnímala jen oddávajícího a ženicha. A ostatní lidi nehlídáš,ani se nakonec nehlídá jestli vše klapne nebo ne. Tady se vše řeší do posledního detailu (já jako chystající nevěsta byla to samé),ale ten den pak plyne sám od sebe,a hromadu věcí se neřeší. Ale to poznáš až budeš mít po svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkajsemja no, diky za info. Jednu svatbu uz mam za sebou.....my nechceme nikomu delat sasky ale zaroven nechceme nikoho ochudit o to, aby byli s nami. Fakt nechapu, co je na tom k nepochopeni nebo pozastavovani se? at si to kazdej udela jak chce,ne?
Odpovědět
@mr_falko A to svatebčané budou vědět že nejste ženich a nevěsta,ale už manželé?
Odpovědět
@verunkajsemja Buď v klidu,ona chce být zajímavá,musí mít pořád něco extra...a tak proč nemít dvě svatby :-D
Odpovědět
@mr_falko Jo já to jen chtěla pochopit...ale myslím že za šašky budete až se hosté dozvědí že je vaše svatba vlastně komedie. Já být pozvaná na svatbu která je jen jako,a je dvakrát,myslela bych si že jsou novomanželé přinejmenším blázni. Ale pokud to tak chcete... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@tucnak87 my se zname, ze hodnotis jaka jsem?
Odpovědět
@mr_falko Jo známe.
Odpovědět
Profilova fotka
@tucnak87 tak to by me zajimalo, kdo se skryva za anonymnim prihlasenim bez fotky atd.....ale je mi jasny, ze to nereknes
Odpovědět
@mr_falko To neřeš Týno ;-) A promiň jestli jsem se tě dotkla.
Odpovědět
Profilova fotka
@tucnak87 mas recht, neresim. Nedotkla, jsem jen zvedava...kazdej ma pravo na svuj vlastni nazor ;-)
Odpovědět
@svatbajanaahonza souhlasím Upřímně bych na takovou párty přinesla flašku a nějaký symbolický dárek, ale peníze bych nedávala.
Odpovědět
Profilova fotka
já nevím, ale když už se člověk vezme ve 4 a pak děláte párty...to už je opravdu problém udělat svatbu pro ty lidi?? jaký to má vlastně význam. Chápu když zvete jen rodiče, sourozence a pak už nic, ale když si pak dám zase ještě práci udělat párty, tak už bych udělala normální svatbu. Výjde to na ty samé peníze plus mínus a hosté vám donesou svatební dary. Takhle vás to bude stát peníze a dostanete hromadu vína a nějaké drobné.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?