Oznameni na miru?

Profilova fotka
Ahoj nevesty, Mate nektera zkusenosti s tim, ze jste poslali svatebni oznameni nejake vybrane firme, ktera Vam to udelala? Mame cestovni tematiku a tak pocitam, ze to vyjde na vic penez, ale nevim, zda existuje firma, ktera Vam podle zaslaneho obrazku udela pozvanku tak jakou chcete vy.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Zkuste se zeptat pani co mi dělala oznámení. V profilu jako doporučení. Na čtvrty pokus to vyslo
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, oznámení na cestovatelské téma jsem už dělala. Pošlu Vám soukromou zprávou ukázku :-). Mariana
Odpovědět
Profilova fotka
@monikamarian co si řeknete vám udělá na fler.cz uživatelka trumade dělá nádherná oznámení, stačí říci téma vždy pošle návrh, vy si řeknete další úpravu co a jak a pošle znovu dokud nejste spokojeni. ;-) :-D
Odpovědět
A nemáš mezi známými nějakého grafika? Ten by to navrhnul a pak normálně poslat do nějaké tiskárny na vytištění.
Odpovědět
Mám velice dobrou zkušenost s jednou firmou, jsou tušim z Brna, myslim, že jsou i tady jako dodavatelé. Máme předvánočni svatbu a co jsem si vymyslela, to zrealizovali :-). Posílám do soukr.zprávy
Odpovědět
Profilova fotka
Oslov nějaké grafické studio v okolí nebo malou tiskárnu zabývající se nízkoobjemovým tiskem. Obvykle mají vlastního grafika a i další kontakty na "externí kreativce". Podle obrázku ti udělají návrh a eventuelně i zajistí tisk. Pokud vybereš lokální firmu je běžnou praxí že si s grafikem dáš schůzku a on s tebou všechno poladí (kromě toho že si vyměňujete návrhy emailem).
Odpovědět
Profilova fotka
Nechávali jsme si zpracovávat podobné svatební oznámení, s vlastní představou - fotosvatebka.cz (printia.cz) expesní rychlost a luxusní zpracování do 2 dnů, do 7 dnů byl balíček doma (dnes jsem si ho byla vyzvednou na poště). Ceny víc než příznivé! Mohu opravdu doporučit!!! Neváhejte :)
Odpovědět
Profilova fotka
@monikamarian Nádhera. Cestování miluji jak papír :) Dělali jsme něco v tom duchu - byla to letenka, časem přidám foto na profil. Nejnákladnější by byla ta kapsa - ale pokud do toho půjdete včetně kapsy, rozdíl bude obrovský ;)
Odpovědět
@tortoreto muzete mi prosim take poslat kontakt na firmu, ktera Vam delala oznameni? Dekuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monikamarian Dobrý den pokud byste chtěla, mohli bychom Vám nabídnout svatební oznámení v podobném duchu s gravurou ve dřevě. Vše je u nás na dohodě, kdy můžeme připravit návrh dle požadavků zákazníka - je tedy možnost částečně gravírovat, částečně vyřezat, celé oznámení vyřezat do požadovaného tvaru, atd... - v případě zájmu nás prosím kontaktujte na email. kdy Vám můžu zaslat fota některých našich prací. Přeji krásný den!
Odpovědět
@huwik Dobry den, mohla bych take poprosit o ukazku cestovatelskeho oznameni, ktere jste delala?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?