Oznámení na FB

Máme oba druhou svatbu, jen my a svědci. Pouze jednoduchý obřad a oběd v restauraci. Nic dalšího nechystáme. Jak dát vědět známým, že jsme se vzali? Napadlo mě vytvořit na počítači "svatební oznámení" a po obřadu ho dát na FB. Udělal to už někdo podobně? Nebo máte jiný nápad? Děkuji. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkná svatební fotka a k tomu pár slov, to mi přijde nejlepší :) Jinak konkrétně na FB stačí zakliknout že jste se vzali a vytvoří se speciální příspěvek, který uvidí skoro všichni přátelé :) Mělo by to mít větší dosah než klasicky vložená fotka/status.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme to tak udělali,pár dní před svatbou. Týden před svatbou jsme se na zkoušku fotili na místě obřadu a jednu fotku jsme upravili a s textem dali na fb. Měli jsme malou rodinnou svatbu,pro oba druhou. Potom jsme si oba změnili profil, já jméno a dali jsme fotky ze svatby.
Odpovědět
Zkuste se podívat na www.canva.com :-) je to online nástroj pro vytváření různých tiskovin, přání, oznámení... Některý motivy jsou zdarma, ale dost velká část je placená (1 motiv/1 dolar), nicméně se tam dají vytvořit fakt pěkný věci, dělali jsme si v tom komplet svatební tiskoviny, od informačního plakátu až po jmenovky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?