Oznámení dělané doma/koupené

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na cenu doma vyrobeného oznámení včetně pozvánky ke stolu a rautu. Kolik jste daly za komplet materiál?Papíry, stuhy, dekorace atd. Zda to vyjde levněji, nebo jde jen o to kouzlo samotvorby oproti kupovanému (cena asi 40-50 Kč). Díky za vaše postřehy.
Odpovědět
Profilova fotka
Já našla krásné a pohybují se od 18 Kč... takže to je bez práce a levné. http://sedef.cz/svatebni-oznameni-vzo...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) Cenově nám vyšlo jedno přání na cca 45Kč. S tím, že jsme nehleděli na cenu a vybrali si papíry, stuhy a krajku podle toho, co se nám líbilo nejvíc. Určitě to jde vyrobit i levněji. Ale ve výsledku jsme rádi, že máme "svoje" oznámení :-)
Odpovědět
Nás stálo jedno oznámení 3-4 Kč. Odráží naše povolání a jednoduchý způsob života. Žádné ozdoby, stuhy, dekorace.
Odpovědět
Profilova fotka
@denni23 Bez práce sice ano, ale levné? Jedno sice stojí 18 Kč, ale za přípravu chtějí peníze a samozřejmě za poštovné. Při např. 40i kusech ti v reálu vyjde jedno na cca 27 Kč. @blisr Při malém počtu ks oznámení a nenáročnosti se spíš vyplatí si je udělat doma. Pokud si ale chystáš doma i nějakou výzdobu, tak trochu stuh, organzu určitě mít budeš. Krajka sama o sobě taky není nejdražší a v galanterkách nebo látkách ti dají přesnou míru. Já mám asi 3 nápady na oznamko, ale budu to řešit až koncem února, podle toho, jak se dohodneme s přítelem. Navíc nemůžu nikde sehnat balící papír se vzorem šípková růže :-) Tak asi budou jen 2 návrhy.
Odpovědět
Profilova fotka
mě se líbí ty doma dělané má to kouzlo. já dělala jedný slečně ke svatebnímu focení, co si u mě objednala jako dárek pozvánku Digiscrapbook a ona si to vyvoalal na fotopapír, také to nebylo ošklivé, spíš záleží na vkusu,... takže pak to vyšlo jako fotka cca 2kč? :) mě se pak libí i ty krásné papíry /dají se z netu objednat/ na to dát stuhu a rukou zlatým perem napsat jmenovky, taky to nevyjde draze, to typuji jmenovka pak cca 3kč
Odpovědět
Já oznámení vytvářela pouze kvůli tomu kouzlu vlastnoručně vyrobeného oznámení. A také jsem díky tomu vyladila i ostatní věci do stejného designu (poděkování rodičům, jmenovky, nápojové lístky, košíčky na koláčky, vývazky, krabičky na svatební mandličky...) Cenu za kus jsem nepočítala, ale stálo mě to vlastně jen barevnou čtvrtku za 6,- (ze které vyšly 3 oznámení) a asi 15 cm mašle. Bílé papíry a tisk jsem měla z práce. Nejdráž vyšla ozdobná raznice. Takže cena za kus tak max 5,- ? Nevím. Měli jsme ho jednoduché a dělala jsem jich pár, protože jsme měli malou svatbu. :-) Kupované oznámení mi přišlo takové neosobní... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?