Oznameni bez platby příprav tisku

Prosím poradte internetové stránky, kde se dají koupit svatební oznámení a neúčtují si penízky za přípravu tisku, případně je příprava tisku levná, děkuji moc.
Odpovědět
Obešla bych místní copycentra. Já měla vlastní návrh a takhle jsem platila jen za samotný tisk, nic jiného, ale vím, že mnohde dělají i návrhy...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mužete se podívat na moje stránky, nemám příplatek za přípravu tisku.
Odpovědět
Nevím, co je pro tebe "levné", my máme svatební oznámení přes kyoprint.cz. Vyšlo nás to cca 800 Kč i s poštovným. Celkem rychlé vyřízení a měli jsme 30 ks oznámení a 25 ks pozvánek ke svatebnímu stolu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se podívat u nás na webu. Takové věci, jako je příprava tisku nebo grafický návrh nevěstám určitě neúčtujeme. Ivan Stloukal
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, u nás je možnost koupit si svatební oznámení i přímo bez tisku a jinak jsou příplatky jednorázové. Můžete se podívat i na webu
Odpovědět
Dobrý den, rádi Vám vypracujeme grafický návrh zdarma. Tisk oznámení nabízíme od 13 Kč za kus, neučtujeme žádné poplatky za přípravu tisku ;-) V případé zájmu nás můžete kontaktovat emailem nebo telefonicky. Podrobnější informace na níže uvedeném webu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás. Pokud si u nás necháte vytisknout Váš hotový grafický návrh svatebního oznámení, pak žádný paušální poplatek neúčtujeme. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Není podle mého názoru důležité, zda výrobce účtuje či neúčtuje přípravu tisku. Důležitější je, jaká je výsledná cena za kus včetně oné přípravy. Je potřeba vzít v úvahu, jak oznámení vypadá a taky počet kusů. Pochybuji, že někdo, kdo nabízí oznámení za 13 Kč za kus, vám za 26 Kč celkem pošle třeba dva kusy svatebních oznámení, kterými chcete zkušebně překvapit obojí rodiče na vánoce. Snad v případě, kdy nemusí platit grafika. Jinak většinou požaduje nějaké minimální množství. Možnost ušetřit mají nevěsty, které si objednají oznámení bez potisku textem a text si zpracují a natisknou vlastními silami. Tady ale budou omezené tím, co jsou na své domácí tiskárně schopny potisknout. My sami účtujeme za přípravu tisku 200 Kč, což je jedna z nižších částek, z nichž 100 Kč je pro grafičku a 100 Kč chce tiskárna za ustavení stroje pro každou zakázku. Takže z tohoto pohledu má nejlevnější přípravu tisku ten, kdo si nechá natisknout větší množství kusů. Pokud je vám jedno, jaké budete mít svatební oznámení, přípravě tisku se snadno vyhnete.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?