Oznámení a pozvánka s instrukcemi v jednom

Všichni, kterým budeme posílat oznámení, budou zároveň i zvaní na svatbu. Jakým způsobem to vše obsáhnout v pozvánce - poradíte nějaký text pro inspiraci? Měli jste někdo oboustranný tisk? Pokud jste někdo takové oznámení s pozvánkou měli, budu ráda za jeho vložení. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli něco na tenhle způsob, mám nějaké fotky na profilu, můžeš se podívat. Měli jsme teda 1 kartičku klasicky oznámení a pak druhou kartičku (oboustrannou) s instrukcemi. Oboje svázáno provázkem. Měli jsme ale docela obsáhlé ty instrukce, takže to muselo být na samostatné kartičce, jinak by se to asi vešlo na druhou stranu k tomu oznámení. A teď podle fotek ještě koukám (holt už je to dlouho a nepamatuju si :D), že jsem měla 2 verze toho oznámení. Jednu pro ty, kteří na svatbu nešli, a těm jsme samozřejmě instrukce nedávali. Druhou pro zvané včetně instrukcí. To ale nebude váš případ, když jsou zvaní všichni.
Odpovědět
Profilova fotka
Též jsme měli samostatnou kartičku se svatebním oznámením a k tomu každý dostal A4 s dalšími instrukcemi (viz fotky v mém fotoblogu). Byl tam popis průběhu víkendu (ano, byla to taková víkendová akce :-D ), dále info o cestě, mapka, dres code, dary, info co jak - že děti jsou vítány, zvířátka ať nechají doma, že se bude kouřit na jednom vyhrazeném místě, ať neunášejí nevěstu a ženicha apod.
Odpovědět
My meli na predni strane oznameni jen jmena, datum a cas a misto obradu. Na zadni strane potom bylo datum, cas a misto oslavy a zadost o rsvp (a o oznameni alergii). Na samostatnem papire (stejny format jako oznameni) byly dalsi informace (dress code, mapka s cestou na oslavu, odvozy z oslavy, dary, zvirata i deti vitane atd.). Mame dvojjazycnou svatbu, takze to bylo pekne v jednom jazyce na jedne strane a ve druhem na druhe strane.
Odpovědět
Ahoj, my měli na jedné kartičce klasicky oznámení, další malá kartička byla s pozváním ke svatebnímu stolu. Všichni co zveme s náma budou po celý den, takže jsme neměli žádné dvě verze jakože na oběd a zbytek odpoledne. A třetí kartička byl veršík ohledně svatebních darů. Instrukce budeme zasílat každému po potvrzení účasti.
Odpovědět
@radkam89 Taky jsem se nakonec rozhodla pro oznámení plus kartičku s informacemi. Snad i od stejné paní jako ty :-), jen bez obálek.
Odpovědět
@kocisko Já mam od Zuza design z fleru. Určo doporučuju :-) provedení moc pěkné a rychlá komunikace..
Odpovědět
@radkam89 jojo, já taky, už se na nich pracuje:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?