Oznámení?

Kde jste si nechali natisknout oznámení, aby bylo hezké, né moc drahé :-) . Jste pro moderní vzhled nebo pro starou dobrou klasiku?
Odpovědět
My si akorát necháme vytisknout "papír" s textem a budeme si je dělat sami. Nalepíme je na hnědý ozdobný papír a dáme tam mašli a krajku. Koukala sem se na net, na stránky, které se na to specializují a je to strašně předražený. Hezké oznámení vytisknou v každé lepší tiskárně.. nebo nevim, jak to nazvat, v Jihlavě máme obchod, kde tisknou diplomky, vizitky atd. A návrh si můžete vytvořit sami :-)
Odpovědět
My měli z ioznameni.cz. Měli jsme s vlastní fotkou (posílali jsme až po svatbě). Ale i bez fotky bych volila něco ve stylu, který tam mají. Tedy jednoduchá obdélníková karta, s nějakým jednoduchým motivem.
Odpovědět
my meli oznameni http://www.pamas-svatebni-oznameni.cz... naprosta spokojenost my meli tohle http://www.pamas-svatebni-oznameni.cz...
Odpovědět
My měli ze stránek http://svatebni-oznameni.net/. Velký výběr, narazili jsme tam na oznámení přesně podle našich představ.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nově jsme připravili dárkové VOUCHERY na zpracování svatebních tiskovin jako svatební dary pro nevěsty a ženichy, kteří chtějí využít naše služby. Možná by to byl vhodný dárek i pro Vás...Neváhejte nás kontaktovat
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?