Originální svatební oznámení, záleží Vám na vzhledu oznámení?

Ahoj řeším šílené dilemma, nechala jsem si udělat na míru svatební oznámení, mě se docela dost líbí v té záplavě romantických a kýčovitých lesklých papírů. Příteli taky, ale každý, kterému jsem ho ukázala, mi ho zhatil. Vím že záleží pouze a pouze na nás. Dle ostatních že je to jak pozvánka na myslivecký bál, že je to jak od cirkusáků atd at. Pro mě ten obrázek má jasný význam toho co mezi nami s budoucím manželem je. Máme rádi přírodu, svatba bude v přírodním stylu, přítel píše pohádky o mě jako o sovičce a sám se prezentuje jako tetřev. Ale plno lidí to neví, tak to vypadá asi divně. Autorkou je z fleru Trumade, a její práce je báječná podle mě. Díky za názory.
Odpovědět
1
2
Hlavní je, jestli se líbí vám. Ostatní bych neřešila :-)
Odpovědět
To je hezkýýýýý! Mě se líbí moc, originalita je vždycky fajn :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě nepřijde špatné, pokud pro vás má význam, jaký píšete :) Nám třeba na oznámení moc nezáleželo, tak jsme si nechali udělat nějaké, co nám nabídli v první firmě, kde jsme se stavili a bylo hotovo, ale pokud to nějak víc řešíte, udělala bych ho podle sebe...
Odpovědět
Profilova fotka
@challidona Mně se to moc líbí, na oznámení mi taky záleží, chtěla jsem něco jiného než bílý embosovaný papír pořád dokola, takže si ho taky nechávám vyrábět. To ohledně sovičky a tetřeva je hezká narážka, kdo to ví, ten to ocení, kdo to neví, bude si myslet, že jsou to prostě náhodná zvířata z lesa :) Bohužel spousta lidí u nás není prostě naladěná na originální notu a naopak by ocenili spíš tu nudnou klasiku a říkali by, jaká je to nádhera :D Já na takové lidi kašlu a dělám to podle svého vkusu.
Odpovědět
Profilova fotka
@challidona Mě se moc líbí, super nápad! Je to originální a vtipné, dle mého mnohem lepší než srdíčka, kudrlinky, holubičky a podobné věci. Palec nahoru ;-)
Odpovědět
@challidona Oznámenie je super! A pokiaľ sa k vám hodí a vystihuje vás, o to lepšie. My budeme mať tiež netradičné oznámenie ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@karamelka91 Přesně, my taky, dělala nám ho sestra podle našeho nápadu :-). Ani ten text nemáme úplně obvyklý... Ale kdo nás zná, tak to pochopí, jsme oba pořádně střelení :-D.
Odpovědět
Je originální! ;-)
Odpovědět
No, tak vypadá jako pozvánka na bál...ale to vadí? :-) Mně přijde daleko hezčí než všechny ty holubičky, kytičky a stokrát omílané citáty. A když jsem se navíc dozvěděla ten kontext (on píše pohádky, tetřev a sovička), tak mi to přijde jako jedno z nejromantičtějších oznámení, co jsem kdy viděla. Když začnete manželství tím, že budete dělat věci tak, jak se to líbí ostatním, tak to není dobrý start do života. Ať si kdo říká co chce, tohle oznámení přesně definuje pojem "originalita". By the way, kamarádi měli jako oznámení jednoduchou kartičku s nápisem "Máme se rádi a budeme mít svatbu" a taky mi to přišlo jako jedno z nejkrásnějších oznámení, co může být. Protože je jejich a přesně vyjadřuje jejich vztah.
Odpovědět
Profilova fotka
Super:-) to bych brala!:-) taky chceme netradiční:-)
Odpovědět
A jen tak mimochodem: my s manželem jsme vědci a celá naše svatba včetně oznámení a obřadu se nesla v duchu úseček, geometrie a nekonečné množiny. :-D To víte, že si babičky klepaly na čelo, ale byla to naše svatba, ne babiček. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@challidona já tomu jen a jen fandím!!!! sami máme naprosto netradiční - můžeš se podívat na můj fotoblog....babičky na to teda koukaly divně, ale pro nás nic výstižnějšího neexistuje :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Moc dekuji za podporu.
Odpovědět
oznameni je moc pekne.Taky jsme si delali vlastni dle naseho napadu :) je nam jedno co si o nem kdo rekne,udelali jsme ho tak jak se libilo nam a co mame spolu i spolecne :)
Odpovědět
@challidona náhodou je to super nápad. žádná strašná přeslazenost, berete se vy a ne vaší známí a příbuzní, originál se cení, objednat si šablonu umí každý :-) Taky jsme si dělali vlastní návrh kde se přední strana otevírá a je tam fotka otisku našich rukou v písku :-). Buďte hrdí na svou práci ;-). Je to o Vás ne o ostatních, nebudete si dávat cingrlátka když na to nejste ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím, že je ro super;) já sama hledala něco neokoukaného;) nelíbí se mi kašličky apod, ale mám ráda originalitu a význam:) jdi do toho a na ostatní kašli:) je to váš den a měl by se líbit hlavně vám:)
Odpovědět
@challidona ja se teda priznam, ze když se mi něco libi a z okoli slysim kritiku, tak to zamrzi....ale Vase oznameni je originalni, romanticke, (mne se třeba libi :-D), a hlavne se libi Vam - aby Ti pak nebylo lito, zes vybrala jine, tak bych do nej sla!
Odpovědět
Mě se líbí moc,ale ještě bych přidala originálnější text. Např, když o vás píše přítel pohádky, tak bych použila něco jako....že spolu začnete psát nový pohádkový příběh....že pohádka se stává skutečností......apod. Obrázek je originál, buďte originál i s textem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě se líbí moc a po přečtení, proč sova a tetřev, ještě více! :-) Jen bych nad NAŠLI udělala háček :) a nebo jak píše @jjustyna bych taky předělala na "pohadkovější" text :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ač to není oznámení z naší nabídky, vypadá to perfektně. Pokud to vystihuje Vaše pocity, omlouvám se za to jak to napíšu, ale vyprdněte se na remcaly. Originální oznámení se moc často nevidí a tohle je moc pěkné. Paní, co to kreslila má šikovnou ruku :-) Nejdůležitější je, aby se líbilo Vám a pokud to navíc vystihne Vaše názory i styl svatby, proč toho nevyužít. Máte ode mě palec nahoru, vždycky všem nevěstám říkám, ať si zkusí oznámení upravit podle svých preferencí a Vám se to myslím povedlo výborně x-)
Odpovědět
I mě se to líbí! Osobité věci jsou nejvíc, na ostatní nedejte :-) Však oni si vybrali/vyberou svoje jiné a taky jim nebudete radit :-) nicméně osobně bych tu grafiku trochu upravila.. ale to je jen můj názor, líbit se to má vám! :-D Sjednotila bych trochu ty písma. Nemyslím, aby byly třeba nutně všechny úplně stejné. Ale je jich dost a mají skoro opačný sklon. A pak bych ještě trochu sjednotila barvy. Zase - ne aby byly stejné, ale aby byly z jednoho soudku. Nahoře máte "noc", dole "jaro" s kytičkou a světle zelenou. Snažila bych se to sjednotit a možná celkově ubrat sytost. To je myslím to, co evokuje ten myslivecký bál. Ale nedejte na mě :-D Jen, že tím trochu stáhnete to, co možná rodinu provokuje a na originalitě a významu to neztratí.
Odpovědět
@challidona je super. Prožívám úplně stejné pocity jako ty. Myslím, že naše oznámení zase není tak netradiční, ale nezvyklé, a proto ho spousta lidí haní. Ale kdo má smysl pro humor a ocení originalitu, tomu se to vaše oznámení líbit bude, rozhodně není nijak výstřední. Je hezké a krásně vystihuje váš vztah. Tady se holt ještě drží spousta lidí při zemi a nedokáže se vymanit z takové té typické české - s prominutím - připosranosti. Hodně štěstí do manželství a řeči lidí neřeš, to by ses zbláznila :-)
Odpovědět
Díky moc text bude jiný. Líbí se mi tento: Jednomu není tak veselo, jako dvěma, kteří mohou držet spolu. Což trochu o tom že je Sovička a Tetřev tak trochu divný pár vypovídá :) @Wettu: díky moc za připomínku, oznámení jsem nedělala já, ale jedna paní z Fleru. Každopádně to nadhodím, protože máte PRAVDU!
Odpovědět
Mě velice těší,že 'naše generace' začne konečně trochu měnit ty zavedené tradice. Nic nemusí být tak jak před 50ti leti. V dnešní době,kdy si většina z nás platí svatbu sami,ať si každý udělá svatbu po svém. My úplně vynechali tradice-jezení společně polévku z jedné děrované lžíce,rozbíjení talíře atd..,všem jsme řekli,ať nechají doma sako-máme venkovní obřad,klasické zákuskové výslužky taky nechceme-budeme dávat flašku medu a orchidej v barvě svatby a je toho ještě spoustu jiného.. Je to naše svatba a hotovo ;-) a oznámení jsme si dělali sami a stejně to každý založí hluboko do šuplíku nebo vyhodí :-D takže já dávám palec nahoru jak vašemu oznámení,tak všem párům,kteří se rozhodli si svatbu udělat po svém a nenechat si ji zkazit poznámkami od kohokoliv.. Stejně se najde vždy někdo,kdo něco pomluví,ať je to tradiční nebo netradični svatba :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to velice líbí :) Ale kdybych nevěděla, příběh předtím tak bych to oznámení asi nepobrala...:/
Odpovědět
@challidona Me to prijde fajn. At jsou radi, ze vubec budou pozvani a muze jim byt uplne jedno, co je na oznameni. :-)
Odpovědět
@nicky215 presne, ja uz jsem taky nad veci, ikdyz vim, ze v urcitych chvilich to pekne zaboli, nastve a rozhodi. Tak yjsme meli svatbu dle sveho ne k tomu ,,idealnimu,, prikladu vsech svateb, co se musi, nesmi atd. Udelali jsme si to podle sveho a nelitujeme. Spis bych litovala toho, ze jsem se k necemu nechala prekecat a to se enstalo. :-) drzim palce a hodne sily a nervu.
Odpovědět
Profilova fotka
a mě se taky líbí...já si oznámení dělala taky podle svého a konzultovala jen s ženichem ;), dejte na svůj pocit a ne na ostatní...je vážně úžasný jak ten tetřev něco toká té sovičce ;)
Odpovědět
je super! a pokud je o vas, o to lepsi. Chapu, ze kritika mrzi, ale nelze se zavdecit vsem...Zkuste to moc neresit.
Odpovědět
Je luxusní!!! Naprosto!! ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?