Originální, ale ne drahé svatbní oznámení. Máte tip?

Profilova fotka
chci se zeptat jestli nemame nejaky tip ? Meli jsme predstavu palubni vstupenky ( svatba bude na lodi) s vodotiskem pod textem s nasi fotkou, ale na ceskem internetu jsem na nic takoveho nikde nenarazila a navic odmitam dat za 30 potistenych papirku nejakou silenou raketu jako 1300,- jak uz mi nekde nabizeli.... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
my si vytvořili oznámení sami v programu - http://www.kodo.cz/uprava-fotek-onlin... a nechali ho vyvolat jako fotky, pozvání ke stolu a na párty jsme dali 2 k sobě a fotku pak rozstřihli. Vypadalo to dobře, cenově super a většina lidí ho má vystavené, co jsem si všimla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
vlastní tvorba to jistí, programů je ke stažení dost, jak uvádí přispěvatelka výše, vyvolat jako foto, případně nechat udělat 4 obrázky na stranu A4 a pak nařezat....možností je dost a PC má doma dneska snad každej ;-)
Odpovědět
no my jsme si nechali delat oznamka na veveve.svatbajinak.cezet a jsem neskutecne spokojeni a melo to uzasny uspech...
Odpovědět
Taky jsme objednávali na svatbajinak jako @nefelee. Úspěch veliký :-) Dobrý tip pro ty, co si nepotrpí na srdceberoucí říkání, holubičky s prstýnkama a nevěsty v kočárech.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Nás vyšlo 100 oznámení + kartiček asi na 400 Kč. A je hezké- viz moje fotky. Dělali jsme si ho sami v gimpu. Inspiraci jsem našla na pinterestu. Takže to vlastně stačilo jen nechat vytisknout a nařezala jsem to sama na řezačce z práce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?