Obálka na svatební oznámení, kde ji seženu?

Profilova fotka
Dobrý den, svatební oznámení si dělám sama, ale chtěla bych nějakou hezčí, nazdobenou obálku, abych mohla oznámení posílat poštou. Porádíte mi někdo kde sehnat? Oznámení mám 14x14 cm. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se podívat u nás, stránku mám zde v podpisu a obálky najdete v ostatním sortimentu. Jsme přímo výrobci a obálky tvoříme přímo do kompletu se svatebním oznámením, takže jsou zdobené svatebními motivy.
Odpovědět
Profilova fotka
nevím, odkud jsi, ale já jsem kupovala obálky v Grandpapíru v Praze
Odpovědět
Dnes jsem byla v Gradpapiru a tam maji ctvercove obalky jenom ve velikosti 16x16.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Též mohu z hlediska standardních formátů obálek doporučit Grand papír. Ve Vašem případě bych zvážila, jestli by přece jen formát 16 x 16cm nebyl nejlepším řešením. Nevím, zda je Vaše svatební oznámení ploché nebo nějak ozdobené, třeba mašličkou, sponkou, která mu přidává na objemu. U nás používáme pro Vámi uvedený rozměr luxusní obálky 16 x 16cm za 7 Kč v metalické smetanovozlatavé nebo perleťově bílé barvě a u zdobnějších typů oznámení se tam vejdou jen tak tak, aby se daly bez poškození pohodlně vyndat. Pokud byste na menším rozměru obálky trvala, tak pak se obraťte na nějakého výrobce obálek, tam Vám jistě vyjdou vstříc. :-) Při výběru designu vždy doporučuji brát v potaz nešetrné nakládání s dopisy na poště, takže vhodná je co největší kompaktnost obálky bez drobných odchlipujících se ploch.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?