Obálka na oznámení - co psát?

Ahoj holky, budeme už roznášet a rozesílat oznámení a já teď trošku nevím, jestli mám na obálku i něco psát.... lidem, kterým budeme oznámení dávat bez pozvání na hostinu nebudu psát nic, ale těm co budou mít i kartičku s pozváním ke stolu mám napsat komu je určena? Třeba svědek přítele - bydlí ještě s rodiči, tak mám napsat jen jeho jméno? Aby pak nenastoupila celá rodinka... nebo bratr přítele má asi 4 různé přítelkyně a my nevíme kterou si vybere (on taky sám neví :D ), mám tam napsat .... + přítelkyně??? Jde mi o to, že jsem sehnala krásné tvrdé obálky a nerada bych po popsání zjistila, že se to nehodí nebo nedělá.... Prostě ujasnit lidem, které chceme na hostině, že je to pozvání určeno jen pro toho a toho člověka... Děkuji za rady :)
Odpovědět
@petitki každému určitě jméno. Doprovod je na svatbu pozvaný vždycky, takže počítej s tím, že ti tam s doprovodem přijdou i když to tam nenapíšeš. Pak jedině osobně každému řict, že bez doprovodu, když na to budeš mít odvahu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určite napis jméno kdo je zván ke svatebnimu stolu protože jinak vas tam bude 140 :-D my to máme jednoduché pozvánky ke stolu dostane rodina cca 35lidi včetně 5deti a ostatní jen oznámení....;-)dalších 40
Odpovědět
Profilova fotka
Ja u kamaradu napsala jmena, u sestry a brachu kteří mají rodinu a jsou 4 jsem napsali jen Hájkovi...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme to vyřešili formou přihášky,která byla přiložená k oznámení. Aspoň budme vědět přsný počet lidí. I když, přihlášky z kamarádů páčíme pořád.
Odpovědět
A holky, jak se to dělá, když oznámení posíláme poštou - píšete hned adresu na tu "okrasnou" obálku, nebo to dáváte do další obyčejnější?
Odpovědět
Ja budu davat do bublinkove obalky..
Odpovědět
psát jméno pozvaného a to vždy dle etikety zahrnuje i doprovod druhé polovičky. Pokud zveš celou rodinu, včetně dětí, píše se např. rodina Jany a Petra Novákových. Doporučuji na obálku připsat zkratku R.S.V.P. , či pokud není součástí pozvánky.
Odpovědět
my na obalky psali jmena ikdyz to byla rodina s detmi,tak jsme tam napsali jmena vsech,tem co jsou zvani ke stolu jsme do obalky pridali karticku s pozvankou ke stolu a ti kteri jsou zvani na afterparty,tak tem jsme tam pridali karticku s pozvankou na afterparty a vsem jsme tam jeste pridali karticku s nasemi svatebnimi webovkami a tam uz kazdy bude vedet na co je zvan.Kdyz jsme posilali oznameni postou,tak jsme ho dali jeste do jedne normalni vetsi obalky.
Odpovědět
Profilova fotka
My psali spolecne příjmení rodiny nebo páru, případě příjmení obou pokud měli jiné
Odpovědět
Profilova fotka
Například: Novákovi nebo Novák a Novotná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?