Názor na text svatebního oznámení

Všem budu vděčná za názor, zda-li je tento text špatný nebo ne. Z předepsaných se mi něco málo líbilo, ale pokaždé tomu "něco" chybělo :-), Rozhodla jsem se proto pro tento text: Protože i do pekla se jde ve dvou veseleji, rádi bychom Vám oznámili, že XX a XZ odhodláni ke všem špatnostem řeknou pravděpodobně „Ano“ dne 4. září 2015 pod širým nebem v zahradě GC v obci T. Možná bych vynechala slovo ,,pravděpodobně" - co myslíte? Děkuji za názory... jinak jsme s přítelem poměrně dost mladí, chceme se vzít pouze z vlastního uvážení , tak proto trocha té recese 8-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jop, to "pravděpodobně" vynechej ;-) Jinak je to vtipně hezký, mně se to líbí :-)
Odpovědět
pravděpodobně je vtipné, ale shazujete trochu to co je mezi vámi dvěma...jakože když si to přečtu, tak si řeknu, jestli je mezi vámi vše v poho nebo jestli jeden druhého do svatby netlačíte...zní to vtipně, ale mělo by to asi znít hlavně tak, že to myslíte vážně :)
Odpovědět
souhlas, je to skvele, bez pravdepodobne to bude fajn :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych vynechala pravděpodobně, jinak fajn :-)
Odpovědět
S tím peklem mi to celé přijde takové neradostné, pesimistické, jakože vám nic jiného nezbývá.
Odpovědět
Přikláním se k názoru radkaja.. Slovo "peklo" mi na svatební oznámení vůbec nepasuje.
Odpovědět
Me to moc vhodny neprijde.. zalezi samozrejme na vas, ale slovo ''peklo'' mi na svatebni oznameni prijde divny :) A to ''pravdepodobne'' bych vynechala urcite.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to přijde vtipné, souhlasím s vynecháním pravděpodobně. Nelíbí se mi ty hlášky, které má na oznámení každý, tohle je originální :-)
Odpovědět
Nez takovy radoby originalni text, tak radeji proste oznamit kdo, kde a kdy...
Odpovědět
Jsem taky za trošku jinou formu oznámení :-) Mě se zalíbilo, že např: 1.1.2015 v zámecké zahradě dojde k naplnění holčičího snu a klučičí noční můry :-D Je to bomba,žádní holoubci a cukrování a defacto je to pravda :-) Takže se toho určitě neboj !
Odpovědět
no, na tohle vám řekne každej něco jinýho, záleží zkrátka na stylu humoru... já bych si to na pozvánku nenapsala. něco ftipnýho, odlehčenýho a i určitým způsobem ironickýho klidně. ale tohle by se mi zrovna nelíbilo:) ctím váhu a moc slova stokrát víc, než nějaký dodržování trapnejch neopodstatněnejch tradic:) každopádně bejt pozvaná na započetí procházky peklem by ste u mě fakt vyhráli:-D když se vám to líbí, tak prosim:) pobavili byste mě a nepohoršovala bych se nad tím, že bych to sama takle neudělala.
Odpovědět
Mě se to moc líbí. :-) Rozesmálo mě to. Je to sice jiné, ale šla bych do toho. Lepší než ty suché všeobecně předepsané oznámení, to jsou pak obyčejné kusy papíru. Já si oznámení tvořila celé sama a když jsem ho prvně ukázala hotové mámě, tak mi řekla, že je perfektní, protože to oznámení jsem prostě JÁ. A v tom je podle mě to pravé kouzlo. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj, vynechej pravděpodobně a je to OK. Možná by šlo ladit i pozvánku trochu do barev pekla?:-))
Odpovědět
mě se to líbí,je to vtipný a jestli vás lidi znají jako srandysty tak je to super nápad :-) ale ,,pravděpodobně" bych taky vynechala...
Odpovědět
Profilova fotka
Mně přijde dovný: odhodláni ke všem špatnostem. Jako kdyby to bylo špatně že se berete..
Odpovědět
Jen upozornění: jednou jsem taky na oznámení viděla slovo "pravděpodobně" a ti dva se nakonec nevzali. Přeber si to sama. ;-) Je jasné, že jistá míra nejistoty je přítomná vždy, ale i přesto bych to nepsala. :-) Jinak zbytek si udělejte podle vašeho vkusu a ne vkusu ostatních. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem konzerva, takže mě se peklo na svatební oznámení trochu příčí, nicméně to je Vaše věc a pokud Vás pozvaní dobře znají a jsou na stejné vlně, jako recesi to jistě pochopí a ocení originalitu. Ale co se týče toho pravděpodobně, přimlouvám se ke škrtu :-)
Odpovědět
pravděpodobně bych vynechala, přijde mi to nevhodné a nedůstojné, známý to měli a to oznámko se mi prostě nelíbilo. Jak pravděpodobně? Tak buď se chcem vzít nebo ne, nerozmýšlíte si to snad až do obřadu.
Odpovědět
Profilova fotka
Moje odpověď bude mít 2 části: Osobně jsem pro různou legraci. Formulace je neotřelá. Pocity z ní mám dost smíšené. Druhá část - navrhuji Vám místo slova originální grafické zpracování. Můžeme Vám udělat oznámení buď z nabídky, kde Vám i sdělíme, jestli už takové někdo měl. Případně Vám vytvoříme modifikaci kresby dle přání, zadání barev nebo motivu. V případě zájmu pošlu další motivy, máme vystavené jen několik. Přeji Vám dobrou volbu! Ivo Černoch
Odpovědět
Profilova fotka
Nechcete si raději vymyslet něco svýho, co k vám prostě jde? .. mě přijde,že už je to tak nějak všechno ohraný... Chcete vtipný oznamko-žádný sladký veršíčky... ,tak si ho zkuste vytvořit sami a grafik to už doladí ;-)
Odpovědět
taky bych vynechala to "pravděpodobně", ale jinak proč ne :-) my jsme zase měli na oznámení místo holubiček, srdíček, motýlků a jiných podobných blbostí Homera a Marge Simpsonovi a místo zamilovaných citátů hlášky ze Simpsonů týkající se manželství (kdo tento seriál trochu zná, tak si dovede představit, jak ironické naše oznámení muselo být) lidi si na to tvářili všelijak, někteří se smáli, někteří se tvářili rozpačitě, někteří nechápali, ale alespoň jsme se při jejich předávání se snoubencem dobře bavili :-) Mimochodem nejvíc mě pobavil kolega, který když zaslechl, že se vdávám, tak jenom posmutněle pokrčil rameny a vzdychl...."No jo...manželství....vítězství ženy nad člověkem..."
Odpovědět
Mě se to líbí:-) Pokud to berete jako recesi, proč ně;-) Sice mě to peklo hnedka zarazilo, ale když jsem dočetla celé, tak sranda... i to pravděpodobně se mi tam líbí, že se můžete klidně načertit a říci ne;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?