Návrh svatebního oznámení - kde?

Profilova fotka
Holky nevíte, kde mi navrhnou svatební oznámení podle mých představ?
Odpovědět
Profilova fotka
Paní Petra Zobačová.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, zkuste to třeba u nás, na svatební oznámení na míru se specializujeme a již mnoho slečen tady z Bereme se využilo našich služeb. :-) Když mi pošlete interní poštou Vaši představu, mohu Vám vytvořit nezávazně kalkulaci ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také vám mohu nabídnou své služby. Vyrobím oznámení dle Vašich požadavků, stači mi napsat vaši představu a já vám vyrobím návrhy
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyrábíme svatební oznámení podle potřeb a představ zákazníků. Samozřejmě vybrat si můžete i v našem eshopu. Rádi vyrobíme návrh.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se mrknout u nás jsme přímo český výrobce svatebních oznámení a ostatních svatebních produktů. Vyrábíme oznámení i přímo na míru a to nejen potiskem, ale i různými technologiemi, které u nás máme a to např. slepotisk, digitální výsek, gravírování .. a spousty dalších :). Nejlepší bude když se sama přesvědčíte na našem webu tiskoznameni, který mám zde v podpisu, najdete tam veškeré naše svatební produkty a to i na přání :). Přidám i zde pár ukázek pro inspiraci :).
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji za Vaše tipy a budu čekat na cenové a designové nabídky ;-)
Odpovědět
Rád bych Vám nabídl služby našeho grafického studia. Návrh na dle Vašich představ Vám zpracujeme rychle levně a hlavně originálně ;-) Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, pokud jste si zatím nevybrala, tak třeba by se Vám mohly zalíbit nápady u nás ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu vám nabídnout naše oznámení nebo grafik udělá na míru jen stačí trochu nastínit představu. Pěkný večer. Jolana
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Pěkný den, kromě svatebního fotografování nově nabízíme i design svatebního oznámení a veškerých svatebních tiskovin. Ideální pro všechny nevěsty, které chtějí originální oznámení a svatbu plnou krásných detailů. :) Pro více informací nám napište na náš email nebo do zprávy. Zde pár realizovaných kousků:
Odpovědět
:-) na přání za rozumnou cenu: http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?