Může někdo doporučit výrobu svatebních oznámení?

Prosím o radu, dívám se po svatebních oznámeních. Hledám firmu, která dělá hezká svatební oznámení, je spolehlivá a má příznivé ceny. Děkuji za Vaše rady :-)
Odpovědět
Já mohu doporučit fotovizitka.cz - návrh udělají zdarma (nám ho několikrát upravovali) a cena 3,-/ks!!! Akorát min. odběr je 100 ks.. Každopádně pokud nechcete něco extra a stačí vám něco průměrného na tvrdém kartonu, pak vyhovující... My to brali tak, že to má hlavně informativní fci a pak každý strčí do šuplíku a hotovo, tudíž jsme na tom nechtěli utrácet, i s kartičkama ohledně darů a pozvánkami ke svat.stolu jsme se vešli do 500,- i s poštovným!!! Takže za mě spokojenost...
Odpovědět
http://www.mottak.cz/svatebni-oznamen... Rychlé, kvalitní služby a nádherné svatební oznámení. Spokojenost ve všech směrech ;-)
Odpovědět
Kyoprint
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se mrknout k nám. Jsme přímo výrobci a nic nedovážíme z ciziny. Máme za sebou téměř 20 let zkušeností a nabízíme toho opravdu spousty. :) Je možné vytvořit oznámení na míru a nebo upravit barevnost našich produktů, tak, aby ladily s Vaší svatbou. Zkuste se mrknout na náš web a uvidíte sama. :) Tady přidávám pár ukázek z naší dílny.
Odpovědět
Pamas :-)
Odpovědět
já mám objednáno u svatebnifotoalbumy.websnadno.cz tyto. Má spousta druhů
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.ioznameni.cz/
Odpovědět
Díky moc všem. Urcite mrknu na všechno :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?