Musí být na svatebním oznámení první napsaná nevěsta?

Byli jsme se dneska fotit a lepší fotky vyšly, když je přítel nalevo :) trošku problém :) co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Dela se to tak....my to meli ale naopak.....bylo to omylem a kdyz se nekdo divil, tak jsme rekli za to se schvalne a bylo po udivu.... :)
Odpovědět
Profilova fotka
kamarádka má na levé straně snoubence a na pravé straně je ona. a uprostřed mají pod sebou jména
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda doteď ani nevěděla, že i na tohle je nějaký pravidlo... :-N Tady se člověk dozví věcí! Tohle bych asi neřešila, etiketa velí stát po ženichově pravici, ale že se to týká i oznámení, to čumim... :-D
Odpovědět
Já taky nevěděla, že to má nějaká pravidla. A schválně jsem se teď dívala na to naše, jak to vlastně máme.... a jsem první.
Odpovědět
Profilova fotka
U focení je to celkem jedno né?? záleží na obsahu fotky...i svatební fotky se nefotí, že je nevěsta stále na levé straně od ženicha. Ono je to možná i tím, že každý vypadá líp z určité strany.
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím,že je to jedno...nějak bych to nehrotila....ale jestli ti na tom záleží,tak tu fotku prostě otoč v nějakém programu a je to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to na oznámení přišlo logické, protože první by měla být vždy žena, ale jinak si myslím, že je to jedno. Jaké si to uděláte, takové to budete mít a je to jen na vás :-) .
Odpovědět
musí, jinak vám všichni utrhnou hlavu :-D
Odpovědět
Já bych se rozhodně nepozastavovala nad tím, že žena stojí na jiné straně než má stát. Když vidím oznámení s fotkou, všímám si obsahu fotky, než kde kdo stojí.
Odpovědět
Profilova fotka
podlě mě je to úplně jedno, jak tu většina píše... Viděla jsem mnoho oznámení a na každém to bylo skoro jinak... To by byla asi poslední věc, co by mě trápila :-D
Odpovědět
Napsaná by měla být první nevěsta (ještě jsem to ani obráceně neviděla), ale fotka je myslím jedno :-) On to stejně nikdo nebude zkoumat :)
Odpovědět
podle etikety by se mela nevesta uvadet jako prvni, ale je to jen vase vec, jak si to udelate
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No, jak se říká, dáma má vždycky přednost a jméno nevěsty by mělo být na prvním místě... Tak tak jména napište pod sebe a je jedno, jak stojíte na fotce ;-) Kolegyně v práci taky měli fotku, kde ona je vpravo, snoubenec vlevo a na první místě stojí jméno její a pod ní teprve jméno ženicha...
Odpovědět
tak kdybych měla řešit ještě tohle, tak už mě fakt švihne a skončím v blázinci, už takhle toho mám pokrk.... tohle neřeš!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
myslím že to nikoho ani nenapadane. děláš si svou svatbu podle sebe tak se na to neohlížej.. když mohou být svatební čaty černe proč byn emohl být ženich na druhe strane... to vůbec neřeeeeeeeeeeš ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?