Motto na svatební oznámení, co si o něm myslíte?

Profilova fotka
Ahojky! Co si myslíte o mottu na oznámeni: Z ničeho se nedá dělat věda, ani z vědy ne, natož pak ze života. J. Werich" ? Přítel si myslí, že je to málo jakože svatební, žádlá láska, věrnost atd. Ale oznámení máme takový nemoc romantický, tak mi přijde, že by se tam takovy nejaký romantičtější moc nehodilo. Co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to líbí
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně nemám tyto citáty ráda. Má to každý druhý. Zapojte trošku fantazie a určitě něco vymyslíte. Když to máte ve stylu puzzle, tak něco takového... Věda a puzzle nejde moc dohromady, ale je to jen na Vás. Hezký den. :-)
Odpovědět
Mně se takové motto líbí a na oznámení je hezky usazené, jak vychází na jednu řádku. :-) @kristynao Ty myslíš třeba "Dáme to dohromady."? ;-)
Odpovědět
Tak můj si vybral - Oženit se znamená na polovinu omezit svá práva a zdvojnásobit svoje povinosti:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mslaba ¨Dobry :-) Tak to má sice částečně pravdu, ale na oznámení bych to nedávala :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@torpen Doooobryyyy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Treba pasujeme k sobe, tak se berem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A co toto? Některé vymýšlím, jiné přetvářím, chce to možná trochu pozměnit. ;-) "Mužský a ženský svět je jako puzzle. Prostě do sebe musí zapadnout." "Láska je jako puzzle - skládáte oba a nakonec přijdeš na to, že skládáte tři." "Život je jako puzzle, které i bez jednoho malého dílku nemá cenu, jeden z těch dílků je právě láska". "Jsme svým dalším dílem do skládačky, který přesně zapadl na své místo." "Našli jsme se. A skládačka je dokončena."
Odpovědět
@eleganceindetail to poslední je super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zas premyslim, jak spojit dve veci, chceme neco "vtipnyho", mame i takove oznamko, zadna zamacknuta slza :-) A chtela jsem mit "Kdo si pocka, ten se docka... a tak dojde 25.5. tamatam ke splneni holciciho snu a klucici nocni mury" .. ale nevim, jak to spojit... to "a tak" nebo "a proto" se mi moc nelibi... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@qwertyn Díky, to mě těší, to jsem zrovna vymyslela. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@faminka Dala bych tam : Kdo si pocka, ten se docka...a proto oznamujeme s radosti vsem, ze (dne toho-tam a tam) se konečně splní nevěstin holčičí sen a ženichova noční můra. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@anieee Jooo, to zni dobre ;-) Kujiii.
Odpovědět
Profilova fotka
@faminka Jen mi to jeste příjde moc dlouhý...ale asi by to osekánim stratilo význam :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@anieee No praaave... taky si rikam, jestli to neni moc dlouhej roman :-) Zkusim napsat do Kyoprintu (bereme od nich oznamko), jestli treba taky neporadi... Max zrusim ten zacatek a necham jen Oznamujeme vam, ze blabla...
Odpovědět
Profilova fotka
@faminka To by taky slo :-) a treba ti i v tom kyoprintu poradi, prisli mi tam takovy ochotny :-)....Kamoska mela: Vite co? Co? Konecne se bereme. A vite proc? Proc? Protoze se proste máme rádi. A hotovo. Hotovo bude ..dne...tam a tam :-)
Odpovědět
Taky jsem hledala něco, co bude o lásce/manželství, bude to vtipné, ale přitom to nebude nic patetického nebo trapné narážky na to, jak jsou lidi blbí, že se berou. Našla jsem jen dvě, z nichž se dalo použít jen jedno: Čtyři nejdůežitější slova v manželství: "Já to nádobí umyju..." To druhé bylo lepší, ale asi by to babičky nerozdýchaly :-) Láska je jako když se počůráš - všichni to vidí, ale jen ty cítíš, jak to hřeje. :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
My nemáme žádný motto, je to potom málo svatební?? NEní :)
Odpovědět
přidávám něco pro inspiraci :) "Každý z nás je anděl s jedním křídlem, abychom mohli létat, musíme se obejmout." "Kouzlo štěstí nespočívá v bohatství ani v kráse, ale v harmonii dvou srdcí, která patří k sobě." "Láska je vzácné koření - a my je máme. My jsme svoji." "Jdi s tím, kdo Tě má rád." "Hledali jsme štěstí a našli jsme sebe. " "Láska nás svedla, láska nás pojí, v lásce a věrnosti zůstaneme svoji." "Láska uvádí vše do pohybu." "Manželství je pokus a každý pokus má svou cenu." Každé motto je samozřejmě možné zapracovat do svatebního oznámení, které si u nás objednáte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vybírám mezi dvěmi verši, oboje jsou z textů od skupiny Lucie, kterou máme oba rádi a dala jsem si několika hodinovou práci najít v nich něco, co by se k nám hodilo. Teď jen vybírám, který. Otevři oči koukám na tebe držím tvou ruku nepustím. Roztáhni křídla poleť do nebe já vedle tebe poletím Na začátku všeho bylo modré ticho Já bloudil mezi skalami a hledal sebe Potom ucítil jsem novou chuť a vůni Milá – mám tebe
Odpovědět
Profilova fotka
@anieee ahoj, presne sdilim tvuj nazor. Na oznameni jsem nechtela zadny romanticky zvasty, jako ze slibime si lasku po zbytek zivot, spolecne vyrkneme ano, kecy kecy.. Od toho wericha jsem to tam chtela dat taky :) nakonec jsme zvolili "nemusime, ale chceme". Za prvy se nas kazdy ptal, jestli jsem tehotna, kdyz se teda bereme. Jelikoz my rodice a zbytek pribuznych se brali, pze museli;) a za druhy je to jednoduchy a dany.. Takze preju vybirani motta bez hadek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nemuzusedockat nemusime, ale chceme...to je vazne supr :-) vyreseny dotazy ostatnich predem :) hezkou svatbu!!.. my uz to mame od lonskeho cervna za sebou.....jinak jeste k oznameni a motu- nikdo se nad motem nijak nepozastavoval, zadne reakce, ani pro ani proti....u pristi svatby to vubec nehrotim :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@leokadja vic se mi libi ten druhy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anieee to je fakt, jeste jsem je musela upornit, ze tam je i dalsi veta vlevo.. Lidi nekoukaj:-)
Odpovědět
My budeme mit.... "Navždy tve, navždy me, navždy nase..." od Beethovenova.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli "Možná nemáme vše, ale spolu nám nic nechybí!"
Odpovědět
mně se líbi: Je krásné žít a životu se smát, je krásné žít a někoho mít rád :-) a Dosud se říkalo, teď je to pravda, že ... (datum) v ... hodině v ... bude naše svatba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?