Místo obřadu, když bude svatba venku?

Ahoj holky, většinou se na oznámení píše místo konání obřadu ve formě např. zámek tam a tam...my bychom ale chtěli obřad venku a pouze v případě špatného počasí přesunout na úřad. Napsat na oznámení pouze město? Nebo jak jste řešily vy? Díky za názory :)
Odpovědět
Profilova fotka
Napsala bych místo konání obřadu, město asi nestačí. Např. u rybníka toho a toho u mola atd.
Odpovědět
kde venku ? v areálu hotelu restairace nebo někde na louce ? jak máte toto místo nazváno na matrice ? my jsme měli v oznámení "v hotelu xxxxx" y znamenalo to, že buď venku nebo vevnitř, ale prostě v areálu hotelu
Odpovědět
JJ, souhlasím s tím, že záleží na tom, kde venku chcete mít. Kamarádka měla např. v zámecké zahradě - v případě špatného počasí by to bylo na zámku. Sama jsem uvažovala o svatbě v městském parku (na Magistrátu města mi to i povolili), ale bála jsem se špatného počasí, takže to nakonec máme uvnitř... Vymyslela bych proto i deštivou variantu (minimálně třeba nějaké zahradní stany - ale když bude pršet hodně, tak bude zima a stačit to nebude :-| ) a na oznámení to specifikovala. Navíc sňatek jinde než na úřadě musí matrika povolit, takže nejprve bych asi rozmyslela kde, zjistila, jestli to tam jde, a pak tiskla oznámení :-). My máme svatbu za týden a oznámení jsme dávali cca měsíc předem, předtím jsme akorát lidem poslali mail / zavolali / poslali sms, že svatba bude v tom a tom termínu, ať s tím počítají, takže pak jen dostali ofiko oznámení, kde vše bylo upřesněné :-). A nikdo se nezlobil, že dostali oznámení tak pozdě :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?