Máte zkušenosti s grafickým studiem Printia?

Milé nevěsty, nemáte některá z Vás zkušenost s grafickým studiem Printia ? Moc se mi líbí od nich jedno svatební oznámení, ale ráda bych se vyvarovala nepříjemných překvapení v podobě dodacích lhůt a podobných věcí. Proto se nejprve ptám zde. Děkuji za jakékoli reference!
Odpovědět
http://www.beremese.cz/katalog/firma/... :-)
Odpovědět
tiskla jsem si tam dle svého návrhu oznámení, jednání bylo bez problémů, bylo vytisknuto za pár dní (do týdne). Takže doporučuji :-)
Odpovědět
Za sebe také můžu jen doporučit! Korektury návrhů byly rychlé, náhledy chodily vždy do 24 hod. a k vyzvednutí byla oznámení za 3 dny.:)
Odpovědět
Profilova fotka
Připojuji se s kladným hodnocením studia Printia. Vybrali jsme oznámení s fotografií, vypadá opravdu jako v předloze a komunikace byla rychlá a bezproblémová. Náhled do 24h, i při dodatečných úpravách. Do týdne, jsme měli oznámení doma :).
Odpovědět
Profilova fotka
tiskli jsme u nich vlastni oznameni. jednani super!
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme tiskli vlastni a byli jsme spokojeni. Vysli nam vstric i casove, taze jsme to za 3 dny meli vytistene... Fakt super. Jen jedno me troch zarazelo, pan byl trochu velky introvert, takze si trochu nedovedu predstavit se s nim ma necem domlouvat ohledne rsdy s oznamenim a vybirani toho spravneho... Byl takovy ze je mu to jedno :-) ale treba mel zrovna spatny den :-D
Odpovědět
Všem moc moc děkuji za odpovědi! Podle reakcí jsme se nakonec rozhodli pro toto studio. Už jen vybrat konečného favorita z dvou vybraných. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Poměr cena x kvalita je super. Chtěli jsme jen málo kousků a tady je minimální počet 15, takže to není tak hrozné (bude i do zásoby). Tak máme objednáno, korekturu zaslali hned druhý den. Zatím spokojenost, jsem zvědavá na výsledek :-)
Odpovědět
Oznámení je doma a vypadá super. Zapomněla jsem si do objednávky zaškrtnout obálky, tak jsem je jela vyzvednout osobně. Vše bez problému. Za mě mohu doporučit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?