Líbí se vám tohle svatební oznámení?

Ahoj holky, tak jsem konecne udelala oznameni a pozvanky, ale porad si nejsem jista jestli je to to prave :-( cas se nam krati, tak nevim jestli mam posilat to moje, nebo najat nejakych profikov? Dvojjazycne je to zamerne (ja som zo slovenska a milacek je moravak :-) ) Dekuji za jakykoliv nazor i kritiku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to líbí:)
Odpovědět
Profilova fotka
pěkné!! jen nejsem si jistá ve slovenčině, ale myslím, že tam máš hrubku. A proto odhodláni ke všemu SI dne..... aspoň česky by to tak bylo :-N
Odpovědět
Je to pěkné, až na ten překlep, nebo alespoň česky by se to psalo jinak, tak jak píše Kitinka.
Odpovědět
Profilova fotka
me se libi ;-)
Odpovědět
pěkné a originální :-)
Odpovědět
Je moc pěkné :-) Ale doplnila i příspěvky výše - chybka je ještě ve větě "Srdečně vás zveme na naší svatební párty..." Správně má být "naši" krátké měkké i, hodně lidí v tom chybuje. Osobně bych ještě napsala "Vás" a na konci věty tečku. Neber to špatně, jen jsem chtěla poradit, aby to bylo dokonalé ;-)
Odpovědět
a taky se píše odhodláni s krátkým i, ne s dlouhým, nebo odhodlaní - s krátkým a a dlouhým í, myslím, že obojí se správně, ale ne obojí dlouhé.
Odpovědět
Mě se líbí... je originální.. 8-)
Odpovědět
chybi tam hodina v kolik mají dojit na obrad :) a v kolik mají dojit na party (pokud zvete nektere na obrad a pak az vecer)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si na oznameni delane jen z fotky moc nepotrpim, v elektronicke podobe by se mi asi libilo, vytisknute uz asi tolik ne, ale to je ciste vec vkusu.. nicmene vase fotka je moc pekna :-) Ta dvojjazycnost mi prijde trochu rusiva a pak jsem zmatena i z tech gramatickych chyb, jestli to jsou chybky nebo odlisnost slovenstiny a cestiny... napr. jiz vyse zminovane - Vás, odhodláni, jsi/si, naši, Přijeďte se podívat, (čárka) jak to dopadne. jeste bych doplnila konkretni casy obradu a party (pokud na ni vsichni nepojedou rovnou z obradu)
Odpovědět
Jsou v tom hrubky: A proto ODHODLÁNI ke všemu SI ... Přijďte se podívat, ČÁRKA jak to dopadne. Srdečně vás zveme na NAŠI svatební...
Odpovědět
Profilova fotka
Ačkoli jsem sama zvolila něco jiného, je to hezké. Myslím, že je to pěkně provedené a originální. Oceňuji, že jste zvolili něco vlastního. Jen co se týče té dvojjazyčnosti - asi bych zvolila trochu jiný systém. Mohlo by být oboustranné a na každé straně jeden jazyk. Už jsem to viděla takto provedená oznámení a bylo to pěkné....... No a jak tu píší ostatní, pozor na chybky.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?