Kyoprint tiskárna - zkušenosti

Máte někdo zkušenost s tiskárnou svatebních oznámení Kyoprint? Moc se mi líbí, ale bojím se o kvalitu, když je nemohu vidět na vlastní oči. případně pokud někdo od nich máte, prosím o foto. Děkuji.
Odpovědět
Ahoj, my oznámení máme z kyoprintu a jsme nadmíru spokojeni. Ve skutečnosti je mnohem krásnější,než ho mají na obrázku ;-) Fotku mám ve fotoblogu,tak se mrkni :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojte, pridam recenziu ku spolocnosti Kyoprint. Vid foto, hnede oznamko je na ukazku a fialove nam doslo. Spokojnost na 50 %. Nehovorim o tom, aka komunikacia prebehla, v den ked nam mali expedovat objednavku nam rano zavolali s tym, ze sa nam uz tyzden nevedia dovolat (podotykam nik nevolal a mali na nas aj email - mailovo sme komunikovali pri navrhu a schvalovani farebnosti atd, ale ani na email nam nic neprislo) s tym, ze aku farbu stuhy by sme chceli (aku asi ?!) a poobede uz nam oznamka expedovali. Teda to aj tak vyzera. Pokial by sme vedeli ze to bude vo finale takto vyzerat, objedname si oznamenia bez kompletizacie (stoji cca 30 Eur) a urobim si ich sama. Teraz ich prosim pekne cele odlepujem a previazujem a prelepujem nanovo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?