Kvalitní, rychlý a LEVNÝ tisk oznámení?

Vyrobili jsme si vlastní, poměrně originální oznámení z fotek a hlavně je to na černém podkladu (je krásný! to musim neskromně přiznat ;) ). Poslali jsme to kamsi vytisknout (bylo to v režii mého nastávajícího) a z výsledku jsem fakt nešťastná - totálně nekvalitní tisk, oškubané kraje.. Ale bylo to fááákt levný (500 Kč za asi 90 oznámení a ještě kupu pozvánek ke stolu a na párty).. Pozvánky jsem ochotná tak nechat, ale co to oznámení? Pro některé to bude jediné, co ze svatby uvidí.. Nemáte nějaký tip, kde by se to dalo ještě co nejrychleji nechat vytisknout znova? Termín svatby se nezadržitelně blíží.. Předem moc děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
@marti_marta tak mo mě mrzí :-( jedině si skočte do nějaké větší kopírky kde by vám je vytiskly na počkání...a nechala by si vytisknout jedno na ukázku.
Odpovědět
@marti_marta a reklamovala bych to!
Odpovědět
Ahoj @marti_marta, doporucuju firmy Idigitisk, nechavali jsme si tam tisknout oznameni a vyslo nas to na nejakych 6Kc za kus za oznameni, vytiskli nam vzor ten samy den a oznameni do druheho dne.. na fakt peknem papire :). Jsou ale v Praze, u zastavky Krizikova, nevim, jak to mas daleko :)
Odpovědět
@michalusenka to jsem taky říkala, ale partner už tam stihnul objednat další pozvánky, tak to asi neprojde..
Odpovědět
@karlajasmine bydlim v Praze, takže to by bylo v pohodě.. podívám se na to:) Děkuju!
Odpovědět
@marti_marta jejich stranka je proste www idigitisk cz .. myslim, ze sem nemame vkladat primo odkazy, ale proste si tam pridas tecky :). Da se udelat online kalkulace i objednavka primo na jejich strankach, ale spis doporucuju tam zajet a domluvit se osobne, protoze vam i ukazou, co tam maji na vyber za papir a spocitaji na kolik by to vyslo. Akorat, idealne chteji to oznameni mit ulozeny ve formadu .pdf na USB, protoze se pry jinak pri tisku muze trosku zmenit barva, ale neni to podminka, kazdopadne oni urcite poradi co a jak. :)
Odpovědět
@karlajasmine už jsem tam psala aspoň orientačně, tak uvidíme :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?