Krajkové oznámení

Ahoj holky, sháním někoho, kdo by vyrobil takové oznámení, nevíte? k němu budu potřebovat jmenovky a svatební menu Původně jsem chtěla vyrábět, ale asi nakonec vše nechám na profících.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus originalnioznameni.cz Měli jsme od nich také oznámení a doporučuji. Podobný typ onámení. Na požádání určitě lze změnit barva stuhy i písma. Posílám odkaz do IP.
Odpovědět
Tak bohužel opět sháním někoho k výrobě oznámení:-( Už jsem byla domluvena se zdejší profesionálkou, ale bohužel cenu těsně před odesláním oznámení k nám domů, navýšila na dvakrát tolik. Máte prosím tip, kde nechat natisknout a nařezat svatební oznámení na perleťový papír? Zkompletovala bych si ho už sama. Moc díky holky:-/
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, už tu sice na nás odkaz je, ale i tak se připomeneme. :) Jsme přímo český výrobce svatebních tiskovin a dokážeme Vám vytvořit oznámení i přímo dle Vašeho přání. Mrkněte se na náš web originalnioznameni.cz nebo tiskoznameni.cz a určitě si vyberete. :) Ke každému oznámení vyrábíme i jmenovky, pozvánky, meníčka, krabičky na výslužku a další věci. Vše je dokonale sladěno s Vaší svatbou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@cernygoldpress nevíte prosím kde se dá udělat takoveto oznámení,ale normalni kartička kostka zasunovaci? bez stuhy,mašle...
Odpovědět
Profilova fotka
@yurika33 No samozřejmě u nás! :) Tohle je z naší kolekce, mrkněte se na originalnioznameni.cz a nebo napište na mail kolegyni a ona Vám odpoví na všechny Vaše dotazy. Bude to rychlejší, než to řešit např. zde. Oznámení Vám samozřejmě upravíme na míru. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?