Komu všemu oznámení?

Profilova fotka
Kolegyňky nevěstinky, prosím pěkně o radu.. Oznámení pro rodinu - jen všem těm, kdo budou zvaní i na hostinu nebo i ostatním, kdo nebudou? Konkrétně, z finančních důvodů nemůžeme pozvat všechny sourozence našich rodičů (jsou z velice početných rodin), všechny je postupně informujeme, aby nebyli naštvaní, smutní a pochopili to, nevím ale jestli jim nakonec poslat alespoň oznámení jako takové? Předem díky ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Neznamená přeci, že když je pozveš na obřad, tak jsou zváni i na hostinu ;-) My rozeslali oznámení všem, komu jsme chtěli aby věděli o naší svatbě a případně se přišli na obřad podívat, a těm koho zveme i na svatební hostinu jsme přiložili k oznámení kartičku zveme vás srdečně ke svatbnímu stolu. Myslím, že každý pochopí, že když nedostane pozvánku ke svatebnímu stolu, tak je jasné že je zván pouze na obřad, ať už z finančních důvodů nebo kvůli nedostatku místa. My to řešili takhle ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A nebo těm ostatním můžeš poslat jen oznámení upravené na formu ,, byly oddáni " pokuď by Ti bylo trapné že přišli na obřad a pak museli jet domů. Ale myslím, že to určitě pochopí, určitě ví jak je svatba nákladná.
Odpovědět
Tak mi jsme o víkendu rozvezli oznámení, dávali jsme jen těm, co jsou zvaní, kartičku ke stolu jsme nepřikládali, řekli jsme všem, že jsou zvaní i na oběd a hostinu. A přeci jenom se našli lidi, kteří nepochopili, že nedostali oznámení. Tak jsem z toho taková špatná, ale prý je to normální :-D To by se člověk fakt nedoplatil, kdyby měl zvát každého.. No chtěli jsme původně svatbu v cizině jen se svědky a asi jsme to tak opravdu měli udělat.. No jo no..
Odpovědět
Profilova fotka
Nj, tak oznámení a kartičky na hostinu,to je jasný,to neřeším,to máme tak nějak jasné.. Je mi právě blbý,neposlat to oznámení těm dalším rodinným příslušníkům, aby neřekli,ale z druhé strany se na to vlastně jen podívají,založí či pak rovnou vyhodí. Tím že se té svatby nezúčastní,tak myslím,že to pro ně ani nemá takový význam... nebo?
Odpovědět
Profilova fotka
@karisek myslím, že kdyby jsi to oznámení neposlala, ani těm kdo nejsou zvaní ke svatebnimu stolu a jsou z rodiny, tak mě by to bylo upřímně líto, ale pořád to nechápu, však je přece můžeš pozvat na obřad, ale na hostinu už jit nemusí, pokud k tomu máte důvod...
Odpovědět
Profilova fotka
@karisek pokud se budou chtit přijit podívat tak přijdou, když né, aspoň je potěší, že sis na ně vzpoměla a chtěla se s nimi podělit o svůj obrovský životní krok ;-) ja to takhle beru teda.. poslala jsem i tetě z Prahy oznámení, se kterou jsme se nějak přestali po smrti strýce vídat a počítala jsem i s tím, že nepřijedou, ale přišlo mi líto, že je z toho úplně vynechám a nepodělím se s ními o tu radost ;-) takže jsem poslala oznámení bez kartičky k pozvaní ke svatebnímu stolu, a přesně jak jsem si myslela, přišla mi odpověď, že má strašnou radost, že jsem si na ni vzpoměla :-)
Odpovědět
@karisek urcite bych oznameni poslala vsem clenum rodiny.. vsak kdyby se chteli prijit podivat na obrad a pak jet domu, tak to neni problem, ne? :) Ja davam oznameni kazdymu, kteryho mam alespon trosku rada, a pokud prijdou na obrad uz je na nich..
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,moc vám všem děkuji,pozvánky tedy určo pošlem všem ;) jen to není tak jednoduché, protože právě prakticky velká vtětšina z nich je ze všech různých koutů republiky a nejen české, takže právě pro ně jen přijet se podívat na obřad a zase odjet není prakticky možné. Ale moc děkuji za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karisek To nevadí, hlavně že jim to rozešleš, když už se nebudou moci radovat s vámi na svatbě, alespoň jim udělá radost, že jste si na ně vzpoměli s oznámeními :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?