Kolik svatebních oznámení a kolik pozvánek ke stolu?

Profilova fotka
Ahoj holky, kolik má prosím nechat tisknout oznámení? jedno do rodiny? A co když spolu dav nebydlí? A co pozvánky ke svatebnímu stolu? Do rodiny, každému zvlášť nebo jak? Jak jste toto řešili?
Odpovědět
Profilova fotka
My to budeme posílat resp. rozdávat jedno do rodiny (všichni spolu bydlí) a pozvánky ke stolu taky jedno. Tj. tím hezky ušetříme 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
posílám též do rodiny, ale např. pokud má sestřenka přítele atd. tak tam posílám zvlášť, aby bylo jasné, že ji zvu s přítelem. Jinak pro mě jedno oznámení = jedna pozvánka ke stolu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na Tvé rodině :) Já dávám jedno do rodiny (např. dostane teta dohromady s bratránkem - i když bydlí každý zvlášť - ale bydlí kousek od sebe). Ale - když už má sestřenka rodinu (už má jiné jméno, děti - prostě rodinu) - tak dávám i ji (i když bydlí s tetou v jednom domě..). Prostě, co rodina - to jedno oznámení. Já dělám navíc i kamarádům a do práce.. ona zas to oznámení je ta nejlevnější položka :)
Odpovědět
Profilova fotka
do kazde rodiny jedno - pokud spou nebydli, tak kazdemu zvlast, to same pozvanky ke stolu :)
Odpovědět
my jsme dávali do rodiny jedno a do páru taky - je pravda, že u nás většinou spolu všichni bydlí. A to samé s pozvánkami. Přesně tak jak píše @saddova :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?