Kolik jste ochotné dát za svatební oznámení? :-)

Jak moc Vám záleží na oznámení :-) já si v první vlně vybrala na fler a stálo kolem 50 když jsem zjistila kolik jich budeme potřebovat rozhodla jsem se uskromnit a vybrala jsem si za 27 ale koukám že už se zdražuje i na fleru a tak už stojí 29 :-(není to moc ? dalo by se sehnat stejně pěkné levnější?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
vyrobit si jej sama je nejlevnější....
Odpovědět
Cena kolem 30Kč je naprosto krásná. Známí dali 164Kč/kus za nádherné luxusní oznámení s krabičkou, které sklidilo velký úspěch a obdiv. Svatba je jen jednou v životě a člověk by si měl vybrat něco, co se mu opravdu líbí. Cena oznámení se pohybuje i podle toho, jak složitá je jeho výroba/kompletace. Je jasné, že obyčejná karta s minimem potisku by byla za 30Kč poměrně drahá, zatímco luxusnější oznámení s mašlí, krajkou, leskými ornamenty apod. za takovou cenu ani nepořídíš, jelikož jen komponenty samotné přesáhnou tuto částku. K tomu ještě připočti ruční práci, která je dost drahá kvůli časové náročnosti výroby oznámení. Rozhodující je poměr cena versus jak vypadá výsledné oznámení. Nedáš nám sem obrázek vybraného oznámení?
Odpovědět
@svobodpetika A to je konečná částka? Protože většinou si společnosti účtují ještě přípravu tisku. Nás příprava tisku vyšla na 230Kč + oznámení + pozvánky ke svatebnímu stolu + obálky + poštovné. Ceny nelitujeme......Nebereme se každý den......... Zároveň kdybych si naše svatební oznámení chtěla udělat doma, bylo by cenově dražší než částka, kterou jsem dala dané společnosti, protože prvky, které naše svatební oznámení obsahuje si doma ani neudělám. Částka do 30ti Kč mi příjde také krásná.
Odpovědět
http://www.fler.cz/zbozi/svatebni-ozn... tohle jen v jiné barvě :-)
Odpovědět
http://www.fler.cz/zbozi/svatebni-ozn... tohle taky a je za stejnou cenu,chtěla jsem něco jednoduchého elegantního .-)
Odpovědět
Řekla bych, že cena je moc fajn za tenhle typ oznámení. My vybrali na kyoprintu, chtěli jsme jednoduchou kartu do obálky, byla to loňská kolekce a jedno nás vyjde na 12,50Kč, takže paráda. Stejně to pak vloží všichni do šuplíku a nám tohle padlo do oka a hned se nám oběma líbilo, tak proč řešit něco dál. :-)
Odpovědět
@svobodpetika Hezké a cena je velmi přívětivá za takový typ oznámení. Nesouhlasím s názory, že oznámení skončí vždy v šuplíku. Řada lidí si ho dá na výstavku, když je to pěkný kousek. To naše zdobilo nástěnku v kanceláři, kde jsem tou dobou pracovala. :-)
Odpovědět
@torpen Do svatby, pak skončí chtě nechtě v šuplíku, ať už je jaké je, tak jsem to zažívala vždy já. :-)
Odpovědět
@curdibilka U nás bylo vystavené právě až po svatbě, jelikož jsme se brali u moře a oznámení dávali až ex post. :-) Když jsem v té práci pak asi za půl roku končila, tak jsem si ho chtěla z té nástěnky vzít, ale kolegové mi to zakázali, že si ho tam chtějí na památku nechat. :-)
Odpovědět
@curdibilka dívala jsem se taky na kyoprint a je tam spoustu pěkných :-) jsou ale také kolem 30 s potiskem
Odpovědět
@svobodpetika Jak říkám, ta cena je takový normal prostě, je moc hezké, něžné, romantické, ale u nás oznámko takovou roli nehrálo, spokojili jsme se s jednodušším a taky i levnějším. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@svobodpetika Na fb zrovna probíhá soutěž na slevu na ty oznamka co se ti líbí ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
co nejmíň ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@a.n.d.r.e.a kde na fb?
Odpovědět
nase nebudu prave najlacnejsie, my to mame do 40 za kus a nelutujem, chcela som elegantne, dobre prepracovane, takze tak...podla mna zavisi, kto co chce - ked chces nieco vtipne, tak aj vlastna tlac alebo ponuka nejakej firmy moze vyjst lacno, ale podla tych prikladov z fleru tipujem, ze chces skor elegantne, co pri vlastnej vyrobe moze vyzerat vselijako - cest superzrucnym zienkam, ktore to daju :) suhlasim s nazorom, ze oznamko si ludia vystavia - hlavne rodina, nepoputuje do suflika hned - raz urcite, ale to zavisi aj od toho, ako vyzera:)
Odpovědět
Záleží-záleželo, moc. Proto jsme do něj dali fantazii, kreativitu, vlastní úsilí a aktivitu :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Na oznámení mi záleží moc. Přeci jen svatba je snad jen jedna ;) Osobně bych ráda jen úplně obyčejnou kartičku, kterou si hodlám potom sama přizdobit a dodělat. Ale tisknout doma se mi nechce, protože by to nebylo tak pěkné. Cena 11 Kč za obyč kartičku by byla ještě v pohodě, ale náklady na tisk nějakých 250 Kč mi přijdou naprosto šílené. Takže pořád přemýšlím, co s tím :D Pozvánky ke stolu jsem si koupila od jedné paní tady, padly mi do oka a ještě jsem ušetřila :D Ještě že svatba bude za hodně dlouho, takže mám spoustu času na to, to nějak vymyslet. Jinak určitě pokud chce mít člověk album pěkné, všechny stejné, je lepší svěřit to do rukou profíků ;) Ta cena 30 Kč mi přijde v pohodě, ale jde o to, kolik jich budete potřebovat ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Nevím jestli můžu takhle veřejně, ale když si najdeš LoveStory svatební oznámení mělo by ti to najít...
Odpovědět
@a.n.d.r.e.a díky to je super jen nemůžu soutěžit :-) tím že dám sdílet každý by viděl že chystáme svatbu a zatím je to tajné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme si raději připlatili za prstýnky a další věci, pozvánky pro nás nebyly až tak podstatné. Navíc takové, které by se nám líbily, by vyšly na min. 37 Kč za pozvánku a 16 Kč za pozvánku ke stolu. Naším jediným kritériem bylo, že na pozvánkách musí být pěkný obrázek holubic, jelikož po svatbě budeme Holubovi :-D Tak jsem si sedla ke grafickému editoru, udělala 3 návrhy z obrázků, které se nám líbily, vepsala do nich předvybrané texty , načež jsme připravené na flashce vzali vybraný návrh do drogérie k automatu na fotografie a vytiskli to jako fotografie (pozvánky ke stolu se nám vešly vždy 2 na jednu fotku). Jelikož máme pozvánky ke stolu oboustranné, doma jsme si společně sedli, pečlivě slepili, ostříhli kraje a dali do obálek. Celkem nás vyšel 1 set (oznámení, pozvánka ke stolu + obálka) na 12,50 Kč. Hodně lidí nám to pochválilo. Náročným by to asi nestačilo, ale my našli krásu v jednoduchosti. Navíc jsou pro nás o to cennější, že od počátečního návrhu až po výrobu je vše naše práce :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Mám také vybrané z Fler, cena za 1ks 35Kč, uvidím, kolik jich budeme jednou potřebovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak máš vybraná pěkná oznámení :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ja pocitam, ze bude stat kolem 60Kc, ale to je tim, ze se mi nelibi tyhle prefabrikovane plne princezen, srdicek a holubicek...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :) my si budem oznámko vyrábět sami.... vyjde nám to na 17 kč za kus :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Taky jsme si vyráběli sami...obálky i papír byly sice dražší, ale nakonec to vyšlo líp než kdybychom si to objednávali. 2 dny jsme na něm pracovali, a do hodiny měli vytisknuté a připravené na roznášení :-)
Odpovědět
My si dělali oznámení sami - stačil nápad, počítač s tiskárnou a řezačka, vyšlo nás to na pár korun - nejdražší byl zdobený papír, na který jsme si to tiskli, ale i tak to přu rozpočítání byla několikakorunová položka;+)... http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tohle je dobrá otázka :), nebo nás jako výrobce to určitě zajímá pokud budete mít někdo zájem podívejte se k nám na web (mám ho tady v podpisu) a řekněte, jak se Vám zdají ceny. Máme některé věci dost vysoko cenově, jenže jsme přímo výrobci a tohle jsou opravdu ztlačené ceny a zase ten, kdo u nás objedná tak do týdne má všechno, navíc mu zašleme klidně i 2 vzory zdarma, aby se mohl rozhodnout a používáme opravdu kvalitní materiál a nové technologie. No a zajímalo by mne, kolik z Vás si chce udělat opravdu něco kvalitního a krásného (ikdyž to bude o něco dražší, ale všichni budou doma opravdu zírat až jim to přijde do ruky :) to můžeme zaručit) a nebo kolik z Vás chce raději ušetřit a postačí mu obyčejné oznámení, které ho vyjde levně. Je mi jasné, že jde udělat i levné oznámení krásně, ale já to beru i s těma pozlátkama a výřezy,stuhy,kamínky, no prostě věcmi, které si tam většina sama nedá. Budeme opravdu moc rádi za každou odpověď, protože názory od Vás pro nás mají opravdu nějakou hodnotu a jinde je neseženeme. P.S. přidávám obrázek pro představu, jak vypadá naše zboží
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?